Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Huomioi, että tämä on sivu 3 yhteensä 486 sivusta. Sivuston etusivulla on tuoreimmat julkaisut.

Turmion Kätilöt Live Spinning

 • Julkaistiin maanantaina 16.09.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 4147 kertaa
 • Bändit:

Turmion Kätilöt, Liikuntakeskus Fressi, sekä Viiking Musiikki järjestävät yhteistyössä tapahtuman josta ei jää pohkeet kylmiksi. Live Spinning -tapahtumassa yhdistetään spinning-tunti ja Kätilöiden live-keikka. Äänentoistosta ja valoista vastaa Viiking Musiikki. Tapahtumaan on varattu 65 kuntopyörää. Lippuja on myynnissä rajoitetusti hintaan 20€. Omasi voit käydä lunastamassa Kuopion keskustan Fressiltä.

Keikalla kuullaan myös Turmion Kätilöiden uutta materiaalia "Technodiktator"-albumilta. Virallisina tsemppipolkijoina toimivat mäkihyppääjät Janne Happonen ja Ville Kantee. Turmion Kätilöt Live Spinning -tapahtuma järjestetään Kuopion Fressissä lauantaina 28. syyskuuta kello 18.

Lue koko julkaisu…

Psilocybe Larvaen kitaristi ja rumpali vaihtuivat

 • Julkaistiin maanantaina 16.09.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2797 kertaa
 • Bändit:

Kuvassa Psilocybe LarvaeRyhmäkuva neljästä miehestä seisomassa ulkoilmassa kaupungissa korkean rakennuksen katolla.

Venäläinen Psilocybe Larvae (www.psilocybe-larvae.com) tiedottaa kesällä tapahtuneen kokoonpanossa muutos, kun kitaristi Andrey "Luke" Lukashkov ja rumpali Ilya "Alan" Piyaev siirtyivät syrjään. Jäljelle jääneet miehet arvostavat heidän tekemäänsä työtä bändin menestyksen eteen, mutta aika tuo tullessaan tarpeen tehdä muutoksia. Uusiksi jäseniksi nimettiin industrial metal -bändi Vergeltungin kokoonpanosta kitaristiksi Konstantin Kot’h ja rumpaliksi Evgeny "Evg" Trefilov. Bändi toivottaa parhainta jatkoa Andreylle ja Alanille, ja painottaa uusien jäsenten olevan taitavia muusikkoja, jotka auttavat Psilocybe Larvaeta saavuttamaan tavoitteensa.

Lue koko julkaisu…

Stam1na studioon — uusi albumi ilmestyy helmikuussa 2014

 • Julkaistiin maanantaina 16.09.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2669 kertaa
 • Bändit:

Kuvassa Stam1naRyhmäkuva vihreää seinää vasten seisovista miehistä, joita kuvassa viisi kappaletta.

Lemiläinen heviyhtye Stam1na starttaa uuden albuminsa studiosessiot tänään. Yhtyeen kuudennen albumin on määrä ilmestyä helmikuussa 2014. Albumi ilmestyy tuttuun tapaan Sakara Recordsin kautta. Levyn tuottaa Janne Saksa ja miksaa tanskalainen Tue Madsen (mm. The Haunted, Mnemic ja Hatesphere).

Teiden varsilla on näkynyt alkusyksyllä tavallista enemmän yliajettuja eläimiä ja liftareita. Kuudes albumi käsittelee osuvasti myös matkantekoa, etenkin päätepysäkkiä, ellei peräti sitten tien päättymistä. Pillit soivat, pussin suu häämöttää, olemme siirtymässä raja-aseman tarkistuspisteelle. Onko nurjalla puolella saumoja? Otamme mukaan sakset, taskulampun ja luemme madonluvut kaikelle elävälle., kuvailee Stam1nan Antti "Hyrde" Hyyrynen.

Lue koko julkaisu…

Crimson Sun: "The Border"

 • Levyarvostelu julkaistiin maanantaina 16.09.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3448 kertaa
 • Bändit:

Julkaistiin toukokuussa 2013Crimson Sunin "The Border" -EP:n etukannessa valkoisella värillä bändin logo ja sen alla punaisella levyn nimi.

Tässä on kyseessä jo vuonna 2001 perustetusta bändistä Hamina–Kotka–Kouvola-akselilta. Alun power metal -räpiköinnistä tyyli on muuttunut naislauluvetoiseksi melodiseksi metalliksi. Bändi keikkailee ahkerasti ja tekee jo uusiakin biisejä. Pannaanpa pyörimään!

Arvosteltavaksi päätynyt "The Border" ilmestyi toukokuussa 20133. Neljän biisin mittainen levy löytyy esimerkiksi Levykauppa Äxästä. Sitä aikaisemmin yhtyeeltä on ilmestynyt kolme demoasteista kiekkoa, joista vanhin on alkuvuodelta 2006.

Lue koko julkaisu…

Iron Maiden Helsingin Olympiastadionilla 20.7.2013!

Iron Maiden näyttää ottaneen tavakseen vierailla Helsingin Olympiastadionin lauteilla joka toinen vuosi. Tällä kertaa yhtye saapui nostalgiaa herättävän "Maiden England" -kiertueensa tiimoilta. Stadion täyttyi jälleen kunniakkaasti, ja yhdeksi lämppäriksi oli päässyt kotimainen Amorphis. Miten keikka kulki ja millaiset olivat fiilikset, siitä tässä!

Lue koko julkaisu…

For The Imperium Fullsteamille — huomenna alkaa rundi COB:n kanssa

Helsinkiläinen For The Imperium päättää koko kesän kestäneen uusien biisien kirjoituskautensa ja suuntaa huomenna Suomen-minikiertueelle yhdessä Children Of Bodomin kanssa. Turun Logomosta alkavan turneen keikkaillat avaa Lost Society.

For The Imperium on myös uuden solminut Suomen-keikkamyyntisopimuksen ja siirtyy Fullsteam Agency -yhtiölle, jossa seura on komeaa: Fullsteam myy tällä hetkellä myös muun muassa Michael Monroeta, Stam1naa, sekä Ismo Alankoa.

Lue koko julkaisu…

Metalliyhtye Tuoni osallistuu holhousyhteiskuntakeskusteluun uudella videollaan

 • Julkaistiin keskiviikkona 11.09.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2783 kertaa
 • Bändit:

Kuvassa TuoniRyhmäkuva metalliyhtye Tuonen kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä seisomassa synkässä tunnelissa.

Uutta levyä valmisteleva lahtelainen industrial/metalpunk-yhtye Tuoni tarjoaa tuoretta materiaalia uuden videobiisin muodossa. "Räsäinen risti" on bändin uusin musiikkivideo, ja juhlistaa samalla kymmenen vuotta sitten alkunsa saaneen yhtyeen pyöreitä vuosia.

"Räsäinen risti" ottaa osaltaan kantaa mm. kuumana käyvään alkoholipoliittiseen keskusteluun sekä muihin yksilön vapautta ja vastuuta rajoittaviin lakiesityksiin ja kannanottoihin.

Tavallisiltakin ihmisiltä alkaa mennä usko järjestelmään ja valtaapitäviin, kun jatkuvilla säännöksillä ja tyhjänpäiväisillä lakiesityksillä yritetään ulkoistaa yksilön vastuu ja päätäntävalta viranomaisille, yhtyeen laulaja Aksu Hanttu kommentoi kappaleen viestiä.

Lue koko julkaisu…

"Wailings from the Metal Asylum Vol. 1" -kokoelma nyt kuultavissa

Julkaistaan digitaalisestiMusta tausta, jota vasten valkoisin ääriviivoin kirjoitettu Metal Asylum Promotions.

Raskaan rockin ja metallin promootioon keskittynyt tamperelainen Metal Asylum Promotions julkaisee ensimmäisen kokoelmalevynsä, joka koostuu neljästätoista MAP:n artistikatraaseen kuuluvan yhtyeen kappaleesta. Mukana on tämän hetken kovimpia ja mielenkiintoisimpia suuren valtavirran ulkopuolella kroolaavia kotimaisia bändejä, joiden tyylikirjo vaihtelee aina fuzz rockista death-, thrash- ja black metalin kautta doomiin sekä perinteisempään metalliin.

Aiemmin tänä ja viime vuonna julkaistujen biisien lisäksi kokoelmalla kuullaan myös aimo joukko uunituoreita ja osin julkaisemattomiakin kappaleita yhtyeiltä kuten Corpset, Shoraiders, Deadforger, A Phantom Pack of Black Hounds, Count De Nocte, Re-Armed ja Ghost Voyage. Kaikilta näiltä kokoonpanoilta on odotettavissa uudet julkaisut vielä tämän syksyn aikana.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2013 -katsaus!

Tuska 2013 järjestettiin nyt kolmatta kertaa Helsingin Suvilahdessa, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa mainiona kinkeripaikkana. Tänä vuonna mitään superhyperextraa ei ollut paikalle raahattu, vaan highlighteista vastasivat lähinnä King Diamond, Nightwish ja Testament. Lavarakenteita oli myös muuteltu siinä suhteessa, että enää ei ollut kahta isoa lavaa, vaan iso lava, ja toinen melko pieni, plus tietysti sisälava. Tämä aiheutti jonkin verran yleisön pullonkaulaa lavojen välillä. Porukkaa kuitenkin kertyi aurinkoiseen viikonloppuun ihan kelvollisesti, vaikka samaan viikonloppuun ajoittui Rammsteinin keikka toisaalla. Tässä pieni läpileikkaus festivaalin hienoimmista hetkistä!

Lue koko julkaisu…

Turmion Kätilöiden "Pyhä Maa" -single julkaistaan 17.9.2013

 • Julkaistiin lauantaina 07.09.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2414 kertaa
 • Bändit:

Julkaistaan 17.9.2013Turmion Kätilöiden "Pyhä Maa" -singlen etukannessa punainen luuranko soittaa rumpua ja taustalla nähdään harmaata vanhaa paperia vasten ihmisolennon piirros.

Industrial metallia soittava Turmion Kätilöt välitti arvoituksellisen mediatiedotteen, joka kuuluu seuraavasti: Minä olen Nykänen, Frederik ja Halme. Murhamies, sekä Olof Palme. Antenneissa lähetys muukalaisten. Foliot hattuun ja oliot vittuun!

Singlemaistiaiseksi valitsimme levyltämme biisin joka voisi toimia parhaiten syrjäisillä kylillä, karvanoppaisissa ja katsastamattomissa pienissä autoissa. Kappale ehkä poikkeaa levyn kokonaisuudesta, mutta edustaa juuri sitä rakkauden valkovuotosotaa, jonka isämme ovat nähneet ja jonka kaikki toivottavasti tulevat näkemään joskus., bändi täsmentää.

Lue koko julkaisu…