Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Tiedotteet: Metallimusiikki.net-sivuston rekisteriseloste.

kuopassa


Henkilötietolaki (523/99) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

Metallimusiikki.netin ja sen keskustelualueen rekisteriseloste
Petri Ikonen
petri.ikonen@kuopassa.com
www.kuopassa.com

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Sama kuin kohdassa numero 1.

3. Rekisterin nimi

Metallimusiikki.netin ja sen keskustelualueen rekisteriseloste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteröinnin yhteydessä kerättävät tiedot on tarkoitettu ainoastaan keskustelualueen ja Metallimusiikki.net-sivuston käyttötarpeisiin ja keskustelijoiden yksilöimiseen keskustelufoorumilla ja sen ulkopuolella Metallimusiikki.netin sisällä. Rekisteröitäessä annettavat pakolliset tiedot ovat:

- Käyttäjätunnus
- Toimiva sähköpostiosoite
- Salasana

Näistä ainoastaan sähköpostiosoite on mahdollisesti käyttäjän yleismaailmallisesti yksilöivä. Mikäli et halua luovuttaa esimerkiksi työsähköpostiosoitettasi Metallimusiikki.net:in käyttäjärekisteriin, voit käyttää jotakin lukuisista ilmaisista sähköpostipalveluista anonyymin sähköpostiosoitteen luomiseksi. Sähköpostiosoitteelta ei edellytetä muuta, kuin että se on toimiva. Sähköpostiosoitteita voidaan ja saatetaan käyttää Metallimusiikki.net:in ja sen foorumin toiminnan yhteydessä esimerkiksi uusista aiheista tiedottamiseen tai muuhun keskustelualueen ja sivuston toiminnasta liittyvään tiedottamiseen.

Käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi voivat olla näkyvillä keskustelufoorumin jäsenille ja osittain myös ulkopuolisille Metallimusiikki.net:in keskustelufoorumin sisällä ja myös Metallimusiikki.net-sivustolla. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, ja niitä käytetään ainoastaan palvelun käyttö- ja ylläpitotarkoituksiin.

Metallimusiikki.net:in keskustelualue ja sivuston muut toiminnot keräävät toiminnan aikana tilastotietoa esimerkiksi kirjoitetuista viesteistä ja suosituimmista aiheista. Nämä tiedot kerätään palvelun käyttö- ja kehitystarkoituksessa, ja ne saattavat olla osittain näkyvissä myös rekisteröimättömille jäsenille.

Viestiä kirjoittaessa järjestelmään tallennetaan myös internet-osoite (IP-osoite), josta viesti on lähetetty. Internet-osoitteen rekisteröintiä suoritetaan ainoastaan väärinkäytösten estämiseksi. Tämä tieto on ainoastaan palvelun ylläpitäjien nähtävissä, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille muuten kuin poliisin tai viranomaisen vaatimuksesta.

Metallimusiikki.net käyttää evästeitä (cookie, pipari, keksi) käyttäjätietojesi tallentamiseen selaimesi välimuistissa. Tätä tietoa käytetään ainoastaan sisäänkirjautumisen ja uloskirjautumisen hallitsemiseen. Ohjelmisto ei kerää IP-osoitetta lukuun ottamatta (kts. yllä) muuta tietoa koneeltasi eikä tallenna muuta tietoa koneellesi.

Käyttäjän on mahdollista määritellä profiiliinsa vapaaehtoisia tietoja, kuten harrastukset, asuinpaikkakunta ja ammatti. Nämä tiedot voivat olla näkyvillä keskustelualueen ja sivuston jäsenille ja osittain myös ulkopuolisille Metallimusiikki.net:in keskustelualueella ja sivuston sisällä. Näiden tietojen antaminen ei ole pakollista, ja keskustelufoorumin ja sivuston käyttäminen sujuu ilman näiden tietojen luovuttamista.

Jäsenrekisteri on tallennettu sähköisesti Metallimusiikki.net-sivuston palvelimelle. Palvelun ylläpito tekee parhaansa, jotta rekisteritiedot säilyvät tietoturvallisesti eivätkä joudu vääriin käsiin. Tietomurron mahdollisuus on kuitenkin aina olemassa, joten jos tämä huolestuttaa sinua, älä rekisteröidy palveluun tai anna enempää kuin haluamasi välttämättömät tiedot.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Tämä aihe on lukittu. Siihen ei voi lähettää vastauksia.