Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Tiedotteet: Rekisteröityminen foorumille pakollista.

kuopassa


Foorumille on rekisteröidyttävä jos haluaa lähetellä uusia viestejä. Viestien lukeminen onnistuu toki rekisteröitymättäkin. Rekisteröitynyt käyttäjä saa skenepisteitä ja myötätuntoa -- rekisteröitymätön käyttäjä taas ei. Ole mies. Rekisteröidy.

Foorumilla oli aikaisemmin toiminto, joka kyykytti uusia rekisteröityneitä käyttäjiä siinä mielessä, että aivan heti rekisteröitymisen jälkeen ei voinutkaan lähetellä foorumille viestejä (eikä edes kirjautuminen foorumille omalla käyttäjätunnuksella & salasanalla onnistunut) -> foorumin ylläpidon piti käsipelillä ruksia rastit ruutuun, jotta uuden rekisteröityneen käyttäjän käyttäjätili aktivoitui. Nyt ei tarvitse odotella! Nyt heti rekisteröitymisen jälkeen foorumille voi kirjautua ja lähetellä uusia viestejä. Toki myös vanhojen viestien muokkaaminen onnistuu. Foorumin käyttäjänä saat iki-iki-ikioman profiilisivun. Profiilisivu on tavallaan julkinen käyntikortti täällä netissä. Siellä luetteloidaan mm. viimeksi lähettämiesi viestin lukumäärä ja oma allekirjoituksesi, avatar-kuvasi yms.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Tämä aihe on lukittu. Siihen ei voi lähettää vastauksia.