Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Draconianin uusin albumi: "Turning Season Within"

kuopassa


Mitä mieltä te olette tästä mahtavasta taideteoksesta? Tuossa on mainiointa doom metallia, joka on jopa jossain määrin rinnastettavissa Swallow The Sunin tyyliin, mutta sillä erotuksella, että Draconian käyttää naisvokalistia hoitamaan pääosan laulusta. Swallow The Sunilla on ärjy ukko murisemassa, mutta tällä bändillä hyvin tunnepitoisesti asiansa esittävä Lisa Johansson.

Jos ruotsalainen, mutta englanniksi laulettu, doom metalli maistuu, kannattaa käydä kuuntelemassa orkesterin biisejä sen Maispeissisivuilta osoitteesta www.myspace.com/draconianmusic.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Malys_


Hywää on! Miulla tuo vanhemmalta levyltä oleva Heaven Laid In Tears-biisi pyöri soittimessa jo ties kuinka pitkään enkä edes tienny minkä bändin biisi se oli. Loistavaa musiikkia, eipä muuta voi sanoa.

Allekirjoitus: *murinaa ja kehräystä*

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.