Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Suosittele bändiä!

Kikko


Lainaus: Dr Folkenstein Terve!

Vaikutan Folktruction- nimisessä bändissä ja meillä on sivu myspacessa. Siellä on vähä vähän kävijöitä, joten laitan tänne vihjettä... Musiikki itsessään ei ole metallia, vaan folkia joka "kuulostaa" metallilta. Käykää ihmeessä!
http://www.myspace.com/folktruction


Vähännon köyhän kuulosta, konerummut, huilu ja laulu. Rummut kuulostaa teknolta, huilut folkilta ja laulu death metallilta muttei silti hyvältä. Eniten kuulostaa irlantilaiselta teknolta.

Ei tämmöstä moni jaksa kuunnella, suosittelen lisäksi harmonikkaa tai säkkipilliä, tai sähkö- tai normikitaraa. Ja laulun sais kai editoimalla siedettäväksi.

Jokanen taplaa tyylillään,
illan jatkoa.

Allekirjoitus: ''I am the altruistic vehicle of my selfish genes'' -TheThinkingNorseman

kuopassa


Lainaus: Kikko Vähännon köyhän kuulosta, konerummut, huilu ja laulu. Rummut kuulostaa teknolta, huilut folkilta ja laulu death metallilta muttei silti hyvältä. Eniten kuulostaa irlantilaiselta teknolta.
Juu, irlantilaista teknoahan tuo, kappas vaan. The Tomb That Could Be Yours oli hyvä ehkä sen 15 sekuntia alusta, mutta sen jälkeen aika puuduttavaa kuunneltavaa. Esimerkiksi tuon biisin voisi pelastaa jos musiikki räjähtäisi käyntiin* alkusysäyksen jälkeen. Oikeastaan samaa kaavaa suosittelen muihinkin biiseihin. Extremeä kannattaa laittaa kehiin. Kannattaa kilahtaa ihan totaalisesti ja laittaa se nauhalle niin hyvä tulee.

*) Tarkoitan vaikka sellaista kuin Darkwoods My Betrothedin biisin Inside the Circle of Stones alussa tai Swallow The Sunin Hold This Woe -kipaleessa alkaen kohdasta 02:50.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

ForgottenOne


Tulipa heti mieleen kun näki otsikon, että MyGRAIN on pakko mainita. Genreihin en ole kovin perehtynyt eli niiden avulla on minulle vaikea luokitella kyseistä porukkaa, mutta saattaisi mennä sinne melodisen death metallin suuntaan. Levyjä löytyy bändiltä pari kappaletta ja molemmat iha kuuntelemisen arvoisia. Henkilökohtainen suosikkibiisi on Veil of Sun. Jos ketään kiinnostaa niin ihmeessä Youtubeen kuuntelemaan.

Allekirjoitus: She is dancing on my grave, pouring down the mercy of death.

Kikko


Lainaus: ForgottenOne MyGRAIN on pakko mainita

Emminäkään tota genreä tajua, omalaatuinen tavalla jota en osaa selostaa.

Allekirjoitus: ''I am the altruistic vehicle of my selfish genes'' -TheThinkingNorseman

Chimaira

Terve! Kirjauduin juuri sivustolle enkä ole vielä vaivautunut selaamaan ketjua läpi. (Tarkoitus kyllä olisi kunhan löydän aikaa)
Joka tapauksessa, mulle on aina metalli maistunu, kaikki menee powermetallista blackmetalliin. Nykyään olen kumminkin huomannu että parhaiten kolahtaa black ja sellainen aggressiivinen, nopeatempoinen. (en vain tiedä tyylilajia) Tässä esimerkki: www.youtube.com/watch?v=mzv7O9siFXY

Joten jos joku ystävällinen sielu voisi ehdotella samantyylisiä bändeja, sekä myös jotain hyvää blackmetal mättöä, olisin todella kiitollinen. (Esimerkkinä BEHEMOTH?)

EDIT: En näköjään saa tuota linkkiä toimimaan mutta jos viitsitte vain kopioida linkin niin homma hoituu.

sente

Kyllä nyt tuli helvetin hyvä yhtye mieleen, johon tässä tutustuin puoli vuotta sitten ja ollut siitä lähtien kannattaja. Sivut: http://www.myspace.com/kameleonttimusic

Video: http://www.youtube.com/watch?v=L6sd7jexo40&feature=player_embedded

Kikko


vielä vaan löytyy loistavia bändejä joista en ole kuullutkaan... kameleontti on paras minulle uusista bändeistä joista olen kuullut vasta tänä vuonna

Allekirjoitus: ''I am the altruistic vehicle of my selfish genes'' -TheThinkingNorseman

Kikko


Törmäsin kiintoisaan sveitsiläiseen bändiin, laulaa osittain jollain lähes kuolleella kelttiläisellä kielellä.
linnkiä: http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o

Allekirjoitus: ''I am the altruistic vehicle of my selfish genes'' -TheThinkingNorseman

kuopassa


Tuo Kikon mainitsema Eluveitie on todellakin kiinnostava tapaus. Kannattaa tutustua jos vauhdikas folk metalli maittaa.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Ensiseerumi


Baranduin on suomalainen fantasia/folk metalli -bändi, joka perustettiin vuonna 2002 ja on demojen lisäksi tekaissut yhden EPn. Suosittelen!
Mikseri: http://www.mikseri.net/artists/?id=28909
MySpace: http://www.myspace.com/baranduintheband

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.