Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Suosittele bändiä!

kuopassa


Eikös muuten Battleloren laulaja ehtinyt vaihtumaan jossain vaiheessa? En ole bändiä tarkasti seurannut, mutta jossain vaiheessa taisivat vokalistia vaihtaa. Bändi ei tosiaan, kuten Mariel mainitsi, soita kovin raskasta metallia, vaan sellaista fantasiatyylistä ja todella tunnelmallista musiikkia.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Juissanteri

Lainaus: Mariel Battlelore. Ainakin niille, jotka on TSH:n lukenu ja tykkäs. Bändin kaikki laulut meinaan pyörii aika lailla Sormusten Herran juttujen ympärillä. Musiikki ei oo sieltä kaikkein raskaimmasta päästä heviä, mutta jotain metallia kuitenkin ja kaunista!

Nyt kun tuon TSH-vaikutteisen musiikin mainitsit niin Summoning on myös ottanu aika paljonki vaikutteita tuosta sarjasta.
Long Lost to Where No Pathway Goes

Muita suht. tuntemattomia olis ainaki Tuoni, Stormlord, Skyfire...

Allekirjoitus: Jos meinaat nauttia elämästäs niin ota siitä kerralla isoja paloja, kohtuus on erakkomunkkeja varten.

Satyricona

Industrialmetallista pitäville suosittelen Scorngrainia.
Kannattaa käydä vaikka Myspacessa kuuntelemassa!

Satyricona

URL
Erään parhaan ystäväni grindcore-bändi.
Taiteilijanimet ovat typerät, kyllä ja laulujen miksaus vielä hieman mättää mutta..
Oikein kelpo yhtyeen alku, loistava rumpali.

kuopassa


Lainaus: Satyricona Oikein kelpo yhtyeen alku, loistava rumpali.

Bändin nimi on siis Vuohi. Latasin ryhmän nettisivuilta noita biisejä. Todella miellyttävä kokemus! Suosittelen minäkin. Musiikin rosoisuus sopii passelisti tämäntyylisen musiikkiin -- studiossa viimeistelty ja kiillotettu äänimaisema ei taatusti sovi Vuohen kaltaiselle sarvipäälle. Perskeles.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

rujo

No hieman puolueellinen voin kenties olla, mutta kannattaa tsekata Rujo (www.rujoband.com), ja livenä meidät näkee Gloriassa 19. päivä - lauantaina. Ei ihan peruspaskaa..


/M /Rujo

Allekirjoitus: Rujo

Satyricona

Lainaus: kuopassa Bändin nimi on siis Vuohi. Latasin ryhmän nettisivuilta noita biisejä. Todella miellyttävä kokemus! Suosittelen minäkin. Musiikin rosoisuus sopii passelisti tämäntyylisen musiikkiin -- studiossa viimeistelty ja kiillotettu äänimaisema ei taatusti sovi Vuohen kaltaiselle sarvipäälle. Perskeles

Hyvä jotta miellytti.
Kovasti olen bändiä mainostanut. Pitäähän sitä rakkaan ystävän bändiä tukea.
Ja kyllä musiikkikin iskee, että en minä ystävyyssuhteen takia tätä hehkuttele.
Hohoo.

Ylläpito muokkasi: Lainaus kuntoon.

Mariel


Lainaus: kuopassa Eikös muuten Battleloren laulaja ehtinyt vaihtumaan jossain vaiheessa?


Varmaan. En oo itsekään oikeen seurannu. Kuuntelen vaan musiikkia musiikkina. En oo bändistä niin muuten kiinnostunu xD

Allekirjoitus: Votkajakki

_Blackned_

CASKET Huomaa Pellavarock 2007!

Aivan uskomattoman hienoa, tuoretta deathmetallia Lammilta. Bändissä vaikuttaa todella nuoria jannuja, ilmeisesti n.16-18 vuotiaita jannuja. Sävellystyö on hyvässä jamassa nuoresta iästä huolimatta, ja vaikka vaikutteet kuuluvatkin, ei sorruta missään vaiheessa kopioimiseen. Casketin ensimmäisestä demosta kuulee jo, että tässä bändissä voi olla tulevaisuuden lupausta vaikka kuinka paljon.
Löysin tämän bändin kaverin kautta, olivat sillon jotain pre-demo hässäkämatskua värkänneet mikseriin, ja vaikka diggasin niistäkin pätkistä, oli kotituotanto(ilmeisesti?) vähän hakusessa/kamat paskoja, joten äänenlaatu kaikessa selkeydessään ei oikein tukenut musiikkia.
Nyt kuitenkin demon tultua ulos, ei voi muuta kuin kiittää ja todeta, että on hienoa tämmöinen nuoren liigan bändin taitavuus nykypäivänä, jolloin liian monet bändit kuulostavat liian monilta muilta.

Erityispropsit soundeista demolla, sekä vokalistin työskentelystä! En tiedä kauanko jannu on korissut, mutta skaala on laaja, ja vanhan liiton diggarilla nousee tippa linssiin. Jatkakaa pojat samaan malliin!

Allekirjoitus: -Tykkään hyvästä musiikista-

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.