Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Suosittele bändiä!

Shadow Q


Pitäisihän sitä omaa bändiä suositella, mutta eipä ole vielä millä suositella omaa matskua tulossa, kunhan ehditään sovittamaan/nauhottamaan..

Allekirjoitus: Perkele.

ThundGorth

Itse suosittelen näitä:

SHADE EMPIRE
MOKOMA
DEATHLIKE SILENCE
MY FATE
KILL THE ROMANCE
DEATHCHAIN
DEICIDE

Varsinkin toi Shade Empire on todella kova bändi ja vieläpä Kuopiosta. Muutkin nuo listalla olevat ovat meneviä ryhmiä. Deicide edustaa hieman vanhempaa mättöä, mutta kova se on edelleen...

kuopassa


Sightless tuntuu olevan erittäin mainio pirkanmaalainen black metal -ryhmä, joka takoo nopeatempoista murinaa. Laadukkaampaa mustaa metallia. Yhtyeeltä ilmestyy pian debyyttialbumikin, jolta on pari biisiä lohkaistu kuunneltavaksi yhtyeen virallisille MySpace-sivuille.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Diabe


Käykääpäs tutustumassa Betrayal -bändiin. Uutta materiaalia olis myös luvassa 25.2 eli kohtapuoliin.

Itse vaikutan kitaralla ja osin kynällä tossa bändissä.

Meidän musaa löytää: http://www.mikseri.net/betrayal ja http://www.myspace.com/betrayalmeta1

Allekirjoitus: let the metal flow!

ThundGorth

Kreikkalaisen metallin ystävien kannattaa tutustua pikimmiten Horrified-bändin tuotantoon. Itsellä hallussa kaikki 3 levyä ja kuuntelussa toisinaan ahkerastikin. Joskus tuli hairahduttua menoonsa ja sillä tiellä ollaan edelleen. Mitä lie kuuluu bändille nykyään, mutta levyt ainakin ovat hyviä. Suosittelen ainakin Deus Diabolus Inversus -levyä, joka on julkaistu vuonna 2002.

peikko84

Frostbitten Kongdom. kannattaa käydä kuuntelees mikseri.netistä

kuopassa


Lainaus: peikko84 Frostbitten Kongdom.

Bändillä näyttää olevan Maispeissin sivut osoitteessa www.myspace.com/frostbittenkingdomofficial, josta löytyy myös näitä biisejä kuunneltavaksi. Ihan tehokasta pauketta kieltämättä. Sopivan suttuinen äänenlaatu (rumpujen osalta) black metal -vaikutteiselle bändille. Ihan kristallinkirkasta soundia en odottaisikaan kuulevani tuonkaltaiselta ryhmältä. Vokalistin ulosantikin sopivan necroa. Höhöö. Kiitos bändivinkistä, peikko84!

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Diabe


Nyt Betrayal bändiltä on tullut uus demo ja yksi biisi siltä löytyy osoitteesta

www.mikseri.net/betrayal

Käykääs kuuntelemassa!

Allekirjoitus: let the metal flow!

Elcki

Bishop of Hexen - Loistavaa symfonista bläkkiä Israelista, liikkuu Dimmun ja Arcturuksen välimaastossa. Ehdottomasti tsekkaamisen arvosta kamaa.

http://www.myspace.com/bishophexen

col

Madder Mortem, suosittelen lämpimästi. Naislaulua ei ihan niin perinteisellä tavalla toteutettuna.

Ja häpeämätön mainos:

http://myspace.com/comaofloss

Uusia biisejä tulossa sivuille tässä kuukauden sisällä

Allekirjoitus: http://myspace.com/comaofloss

rok.

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.