Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Suosittele bändiä!

telocruin

Disseillä (Disease of the Nationilla) tuo bändihomma on lähtenyt ihan puhtaasti kaveripohjalta, ja se bändi halutaan pitää oikeasti rentona tekemisenä. Yksi vähän isompi nimi bändissä tekee välillä aikataulujen sovittamisen vaikeaksi, mutta tämän vuoden aikana DotN on aikonut jotakin uutta kehitellä ja yrittää saada alkuvuodesta uutta paskia pihalle. Ja on kyllä totta, että poijjaat on vähän rappiolla.. Pienet piirit ja raskaat huvit.

Crystalic


DECADENCE on erittäin hieno ja taidokas bändi tuolta Ruotsin puolelta. Se ei vielä hirveän suuressa pyörityksessä oo ollut, pikkukeikkoja ulkomailla ja fanclubin jäseniä löytyy ihan amerikastakin asti. DCDNC soittaa melodista thrashiä Death-maustein. Keulana toimii komea ääninen Metallic Kitty, eli nainen kyseessä. Ehdottomasti kuuntelun arvoinen bändi!
Decadence

http://www.decadence.se/

poison


Tuolla levyarvosteluissa arvostelemani Black Anvilin debyyttilevy on mainio kokemus. Black metallia, josta pidän muutenkin

Allekirjoitus: Pimeyden verho on armelias !

Monark


Pari tyyppiä jo mainitsikin suosittelen itsekin Naglfaria. jos joku ei nyt vielä oo kyseistä bändiä saanut. Vaikka kaikkienhan se pitäs tietää

Allekirjoitus: I AM A DEMON, KING OF THE DARKEST REALM

kuopassa


Naglfarin faneille suosittelen sellaista karumpaa metallismusakkia kuin Dekadent. Molemmilla bändeillä mielestäni suunnilleen samanlainen asenne, vaikka Naglfar taitaa musiikillisesti olla jossain määrin kevyempää kilkettä kuin slovenialainen Dekadent.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Malys_


Grendel http://www.grendelband.com/index.php?page=main

Frostburn jolta tosin on ilmestyny vasta demoja mutta on kyl sen verran loistavaa musaa et ihme on ettei vielä albumia ole julkaistu, harmi kyllä.:/ Mutta levyä odotellessa... http://www.myspace.com/frostburnofficial

Tuli mieleen vielä Dawn of Relic. http://cc.oulu.fi/~roininen/dor/dorindex.html
Ainoo vaan ettei oo noi uudet levyt ollenka samaa luokkaa ku kaks ekaa...

Allekirjoitus: *murinaa ja kehräystä*

Jabba

Dominia !!
!! Black metallia ja sekoitus klassista. Venäläinen bändi. Huhu, parasta pitkään aikaan. Ja jotain erilaista.
http://www.myspace.com/godbrand löytyy musaa.

Kirara

dragon force on hyvää musaa ja muutenkin kaikki metalli ja erityisesti black metall

Allekirjoitus: Kirara itse sieni

Monark


Kataklysm!! jotain niin uskomattoman hienoo

Allekirjoitus: I AM A DEMON, KING OF THE DARKEST REALM

Malys_


Kevyempää goottimetallia; Forever Slave

Harmi vaan että ovat menneet pikemminkin alamäkeä toisella levyllä verrattuna debyyttialbumiin Alice's Infernoon.

Allekirjoitus: *murinaa ja kehräystä*

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.