Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Metallica pakotti poistamaan netistä arvostelun uudesta albumistaan

kuopassa


Metallican joukot järjestivät rajatulle määrälle musiikkialan journalisteja jonkinasteisen kuuntelutilaisuuden uudesta pitkäsoitostaan. Kuuntelutapahtumaa vietettiin pari viikkoa sitten Lontoossa. Yksi ennakkokuuntelutilaisuuteen saapuneista toimittajista oli tehnyt niinkin ystävällisesti Metallicalle, että hän rohkeni kirjoittaa nettiin levyarvostelun bändin tuoreimmasta studiotekeleestä.

Lontoon kuuntelusessioon kutsuttuja toimittajia ei käsketty signeeraamaan minkäänlaista salassapitosopimusta, joten levyarvostelun tekeminen oli näin ollen ihan luvallista touhua. Metallican manageritoimisto kuitenkin pyysi kolmannen osapuolen kautta (en tiedä minkä "kolmannen osapuolen") poistamaan journalistin kirjoittaman albumiarvostelun! Metallican nettipelko on aika kummallisissa mittasuhteissa. Itse kutsuvat toimittajakunnan kuuntelemaan biisejä ja sitten kun joku niistä kuultuaan kirjoittaa arvostelua suurelle yleisölle, niin bändi kieltää koko homman.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

kuopassa


Metallican joukot uutisoivat nyt nettisivuillaan, että managerin tekemä inhimillinen virhe oli se perimmäinen syy, jonka takia albumin varhaiset arvostelut pakotettiin vetämään julkisuudesta. Bändi kirjoittaa nettisivuillaan nauttivansa satunnaisesti kommenttien, huhujen, spekulaatioiden, arvostelujen ja juorujen lukemisesta Webissä, he eivät kovinkaan usein koe tarpeelliseksi lähteä kommentoimaan asioita Blogosfäärissä. Bändin mukaan jokainen on oikeutettu omiin ajatuksiin ja mielipiteisiin. Tiistaina he palasivat muutamia viikkoja kestäneeltä Euroopan-kiertueeltaan, jonka jälkeen Metallican joukoille selvisi, että bändin manageritoimisto Q Prime oli tehnyt virheen liittyen levyarvosteluiden poistattamisessa. Bändi kirjoittaa ihmetelleensä tätä toimenpidettä ja kyselleen, miksi Q Prime oli näin menetellyt, koska albumin arvostelutekstit olivat joka tapauksessa positiivisia ja ne olivat tyynnytelleet bändin innokkaimpia faneja... Metallica kertookin käyttäneensä äänihuuliaan manageriensa kurittamiseen ja kyykyttäneensä manageritoimistonsa porukkaa tekemään parikymmentä punnerrusta nuppia kohden. Yhtye julkaisi sen jälkeen levyarvosteluiden linkit sellaisiin nettilehtiin kuin Kerrang!, Metal Hammer ja The Quietus.

Bändi kertoo olevansa pahoillaan siitä, että heidän uuden albuminsa levyarviot oli bändin tietämättä pyydetty ottamaan pois julkisuudesta. Hyvitykseksi tästä inhimillisestä virheestä bändi kertoo listaavansa Metallica.com-sivustolle niin monta levyarviota uusimmasta albumistaan kuin vain mahdollista.

Bändin uusin albumi on ilmestymässä syyskuun päivinä, mutta levyn nimi tullaan paljastamaan jo lähiaikoina Mission: Metallica -nettisivustolla. Orkesterilla on tiedossa ennen ja jälkeen levyn julkaisemisen aikamoinen keikkarupeama, joka käynnistyy tänään perjantaina Tennesseessä, jossa vietetään Bonnaroo-festivaalia. Yhtye kaavailee tekevänsä täysimittaisen keikkakiertueen syksyllä.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.