Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Vuoden paras metallialbumi !

poison


Eli mikä on mielestänne paras metalli-gategorian albumi, joka on julkaistu vuonna 2008 ????
Itselleni merkitävin on: Motörhead: Motörizer !

Allekirjoitus: Pimeyden verho on armelias !

kuopassa


Hmm, hmm. Motörheadin levy on kai jäänyt toistaiseksi turhankin paljon Metallican uuden albumin varjoon. En oikeastaan osaa sanoa mikä voisi olla minun mielestäni paras levy tällä vuodella, mutta ainakin sen jyväskyläläisen Beyond The Dreamin debyyttialbumi The Sin Against The Sinners tuntuu sisältävän tosi hyvät ainekset! Bändin MySpace-sivuilla on tällä hetkellä pari biisiä joltain aikaisemmalta julkaisulta, joita olen kuunnellut illan aikana ahkerasti, kun ovat niin hyviä.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

painhead x

TIETYSTI paras levy on PAINin CYNIC PARADICE...mitäs tätä edes perustelemaa KUUNNELKAA YEAHHHHHHHHHhhhhhh.....

Allekirjoitus: mika lappalainen

kelmikontio

Ei tarvii kauaa miettiä. Testamentin Formation of damnation. Kunpa vaan Metallicakin tekisi vanhoilla päivillä samanlaista mäiskettä kuin Testament ja Megadeth.

Allekirjoitus: R.I.P.

metalli666

Sama kuin kelmikontiolla. Testament on pysyny aitona thrash-bändinä eikä luisunut mihinkään mainstreamiin. Metallicalta ihan kohtuullinen tuo Death Magnetic muttei missään nimessä 80-luvun tuotantoon verrattavissa.

Allekirjoitus: Fear is only what you feel... false evidence appearing real

Stfulleri


Turmion Kätilöiden U.S.C.H! on aivan selvästi tämän vuoden parasta antia.

Kylma

Gojira - The way of all flesh

Kaikessa täydellisyydessään Gojira tarjoilee erinomaisen teknisen death metallin lätyn tälläkin kertaa. Suosittelen ainakin kokeilemaan. Massiivisia kitaravalleja sekä syvällisiä sanoituksia!

Allekirjoitus: Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä kysyjiä.

Putkiradio

Grand Magus - Iron Will

kuopassa


Lainaus: Kylma Gojira - The way of all flesh
Gojiran levystä ne biisit, joihin on ollut mahdollista tutustua, ovat olleet aika hyviä! Vaikka en death metallista kovin perusta, Gojiran tapa tuoda asiat yksinkertaisesti esille on ollut todella virkistävä kokemus. Bändin se uusi levyhän on tosi tuore, kun sehän ilmestyi vasta lokakuussa. Tuo levy on puutelistalla.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Lucifer

Hmm.. Sotajumala ja Slayer ovat poissuljettuja vaihtoehtoja, koska eivät ole julkaisseet levyä vuoden 2008 aikana. Kyllä nyt on niin, että valintani on Lemin kilmisterit eli Stam1na: Raja.

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.