Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Last.fm

Stfulleri


Onhan sitä tullu jo käytettyä jonkin verran. Nick: Stfulleri

ThundGorth

Onhan siellä tullut harhailtua ja etsittyä uusia musiikillisia tuttavuuksia jo vuodesta 2007. Nimellä ThundGorth85 löytyy...

Stone


Enpä ole ikinä kiinnostunut koko Last.fm -ilmiöstä. Monia kertoja sivustolla on tullut käytyä, mutta ei vaan ole yhtään napannut. Käytän mielummin Mikseri.net -sivustoa ja YouTubea, niihin kun olen tottunut. Ja välillä molemmista löytyy ihan kelpo kuunneltavaa.

kuopassa


Joo, olen ihan samoilla linjoilla Stonen kanssa tässä asiassa. Last.fm-sivuston käyttäminenkin on joskus ollut niiiin tahmaista kun siellä sivustolla ladataan kaikenlaista mielestäni turhanpäiväistä roinaa, jotka vievät nettiselaimeni polvilleen. Välttelen nykyään koko sivuston avaamista, kun ottaa kuuppaan jo muistotkin siitä.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

MrPaska


On tullu jo jonkun aikaa käytettyä. Tota kautta löytyy helposti uusia bändejä, suosittelen. http://www.last.fm/user/MrPaska

Allekirjoitus: MOSHPIT TILL DEATH

Stone


Edit.

Lady of sorrow


Nick löytyy nimellä sorrow_lady. Tosi kätevä sivusto, josta on löytynyt monta uutta bändiä.

Funereal Soul


En ole oikein koskaan päässyt sisäistämään koko sivustoa millään tapaa, joten enpä käytä. Enkä koe menettäväni mitään, vaikken siellä pyörikään.

Allekirjoitus: I Focus on the Pain.. The only thing that's real..

Resistance


Tomz4 nickillä KÄVIN, mutta nyt kun ei enää toimi tuo Scrobbler, niin en jaksa sitä asentaa uudelleen ja kun lähinnä pyörin tuolla huonommalla koneella, kun tämä kone ei minun ole..

Vasta 3054 kuunteluahan siellä on ja tuossa jonku kesän pidin taukoakin tossa noin, kun kone vaihtui ja unohdin tuon ohjelman kokonaan. Siellä näkee myös jonkin verran sitä musiikkia mitä kuuntelen..

Allekirjoitus: If you don't live for something, you'll die for nothing.

Sipulikeitto

Just tänään tein tuonne nickin. http://www.last.fm/user/Nanottaja

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.