Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Last.fm

kuopassa


Funereal Soulin tapaan minäkään en oikein tajua mikä merkitys tuolla sivustolla on niiden musiikkilistojen tarjoamisessa. Ei sillä kai ole mitään merkitystä edes minulle itselleni saada tietää mitä kappaleita olen joskus aikaisemmin kuunnellut. Tuossa hiljattain löysin erään blogimerkinnän, jossa esiteltiin semmoinen työkalu, jolla voi tsekata Last.fm-tilastojen avulla minkälainen musiikki on lempimusiikkiani. Olisihan se todella hyvä työkalu... Nimittäin jos en itse osaisi ajatella. Kai sitä nyt tyhmempikin tietää mitä musiikkia tykkää kuunnella. Ei siihen mitään tietokoneohjelmia tarvita.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Funereal Soul


Lainaus: kuopassa esiteltiin semmoinen työkalu, jolla voi tsekata Last.fm-tilastojen avulla minkälainen musiikki on lempimusiikkiani. Olisihan se todella hyvä työkalu... Nimittäin jos en itse osaisi ajatella. Kai sitä nyt tyhmempikin tietää mitä musiikkia tykkää kuunnella. Ei siihen mitään tietokoneohjelmia tarvita.
Hah hah. Hyvin kommentoitu. Juurikin näin.

Allekirjoitus: I Focus on the Pain.. The only thing that's real..

ThundGorth

Huom! toi mun ThundGorth85 -nimimerkki ei oo enää käytössä tuolla Last.Fm-palvelussa. Joten, jos haluatte tutustua kuuntelemiini kappaleisiin, menkää osoitteeseen http://www.last.fm/user/jukkapylkkanen

Siviiliminän nimellä tein aikoinaan tuon profiilin, joten nyt kun tuossa vähän aikaa sitten kummallisessa mielentilassa poistelin tuon yhden profiilin, niin joutaa toi yllämainittu profiili otettavan käyttöön tänne laittoa varten =)

Blackraven


Täältä löytyy löytyy, mikäli kiinnostaa. Ei minusta tuossa sivustossa oikein järkeä ole, mutta on se ihan jees vertailla kaverin musiikillista kiinnostusta omaansa. :P

Allekirjoitus: My trust for you tore me apart
I gave all for you from my heart. -Norther

christal

Itse tykkään siitä, nyt ei ole vielä uudella koneellani laitettuna sitä, mutta lähinnä tykkäänkin seurailla kavereiden listoja eikä niinkään katsella noit omia juttuja.. Sinäänsä ihan kätevä paikka kuitenkin

nonkind


Sieltä löytyy.

http://www.last.fm/user/nonkind

Hiemanhan tuo vääristää, kun ei mp3-soittimella kuunnellut kipaleet ole mukana.

Keisari


http://www.last.fm/user/GRNiiranen

Sieltäpä löytyy.. Aina ei oo last.fm ollu etes päällä ja mp3:lla tullut kuunneltua.

Allekirjoitus: Värillä ei ole väliä kunhan se on musta.

Kopfschuss


http://www.last.fm/user/Hevinalle

Allekirjoitus: Kopfschuss is a mythological figure who wields a sword tainted with the blood of emo kids. He slightly resembles a combination of a disdainful viking and the Motörhead skull mascot.

miiasdfg

http://www.last.fm/user/mininerkki

Jomppe

Paras! Nimimerkki: CatherUp!

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.