Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Tunnetko huumeaiheisia metallibiisejä?

h2oo2

www.huumebiisit.fi on saitti, jonka on tarkoitus kerätä sisuksiinsa kattava määrä huumeaiheisia biisejä. Vaikka saitilla on jo öböt 800 rallia, niin metallimusiikin osuus on kokonaisuudessa ehkä hieman pienehkö. Jos tunnet metalliralleja, joiden aihepiirit liippaa huumeita läheltä, niin käy ihmeessä lisäämässä tuonne sivulle!

Sivustolla ei ole tarkoitus moralisoida huumeiden käytöstä, vaan siellä kulkevat käsi kädessä niin pössyttelystä kertovat rallit kuin kaverin övereistä kertovat biisit. Tarkoitus on keskustella biisien sisällöistä!

Rock hard, die hard but live forever!

- www.huumebiisit.fi -

kuopassa


Erikoinen saitti. Listoiltanne taitaa puuttua sellaisen bändin kuin Cannabis Corpse tekemiä biisejä. Bändi tekee, kuten nimikin kertoo, humoristisia biisejä pössyttelystä.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

h2oo2

Minä luulin ensin, että tuo Cannabis Corpse on vitsi, mutta googletin sitten kumminkin. Hyvät naurut

Ripa


Ei vielä levyllä, mutta livenä voi tulla kuuntelemaan Payloadia, jolla löytyy settilistalta muun muassa Wasted ja Poison Cure.

Keikkakalenteri ja tietoa bändistä löytyy täältä: http://www.payloadband.info/

Allekirjoitus: "I hate bigots. I hate _all_ bigots, which, in turn, makes me a bigot. I know, the dictionary does cut both ways there." -Rodney Carrington

Metal Lörsson

hu hu huumehia

Posonee

Eipäs tuu oikee mielee, muutakun just tuo Cannabis Corpse jaja Nomyn Cocaine mut se meneekin jo ihan aiheesta.

Allekirjoitus: This is true, believe or not

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.