Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Minkä tyylistä metallimusiikkia kuuntelet?

Metallitar


Lainaus: kuopassa Ei kohta kehtaa julkisesti tunnustaa kuuntelevansa COF:in musiikkia sen takia kun se yhdistetään teinigoottien musiikiksi.

Nojoo. Voihan sen kai noinkin ottaa. Kyllä mä itse kuuntelen paljon ja olen kauan kuunnellutkin COFIA. Kyllä mä kehtaan myöntää että mun mielestä se on hyvä bändi ja kuuntelen sitä. Joskus kyllä kieltämättä tulee kommenttia "teinihevii" ym No mut jaa..ei mua kiinnosta kauheesti.

Allekirjoitus: Treacherous Foetus

Crystalic


Lainaus: Swanette Ei kohta kehtaa julkisesti tunnustaa kuuntelevansa COF:in musiikkia sen takia kun se yhdistetään teinigoottien musiikiksi.
Minulla on vähän saman tyyppinen homma, tulee paljon kommenttia juuri kyseisestä bändistä "se on vaan teinipoppia kun kaikki teinit kuuntelevat sitä" mutta minun mielestä on lähinnä kyse musiikista,eihän siinä musiikissa mitään vikaa oo, ne jotka pitää niin pitäkää, ne jotka ei niin ei..

Metallitar


Lainaus: Crystalic mutta minun mielestä on lähinnä kyse musiikista,eihän siinä musiikissa mitään vikaa oo,

Jep. Sen takia en oikein tajua miks pitää tarttua tollasiin "teinihevii" juttuihin. Mun puolesta olkoon sitten vaikka sitä jos joku haluaa niin sen luokitella,mutta mä tykkään siitä ja piste. Kohta varmaan aletaan perustamaan genreäkin nimeltä teinihevi..

Allekirjoitus: Treacherous Foetus

Crystalic


Lainaus: Metallitar Kohta varmaan aletaan perustamaan genreäkin nimeltä teinihevi..

niinpä. siihen genreen siis jokainen maapallon bändi menisi, aina on joku jonka mielelestä joku bändi on teinihevibändi.

Metallitar


Lainaus: Crystalic niinpä. siihen genreen siis jokainen maapallon bändi menisi, aina on joku jonka mielelestä joku bändi on teinihevibändi.

No näin on. Ja teinijuttukin on nii helvetin kulutettu muutenkin...nykysin kaikkea mitä tekee tai mistä tykkää on teiniä...

Allekirjoitus: Treacherous Foetus

Sire

Atmospheric / melodic / symphonic
Gothic / doom / death

Lähes kaiken kuuntelemani saa aikaan yhdistelemällä yllämainittuja elementtejä. Pääsääntöisesti sellaista metallia, jossa on käsinkosketeltava tunnelma ja kauniita melodioita.

Mahtuu joukkoon tosin poweriakin ja aavistus bläkkistä aggression purkuun.

Crystalic


nyt vastaan ihan tähän alkuperäiskysymykseen. eli lähinpänä sydäntä voipi olla Melodic Trash ja Black- sekä Dark ja ripaus Goottirokkia

Bartimaeus


Oma levyhyllyni on melko suppea (johtuu luultavasti nirsosta musiikkimaustani), mutta täydennystä on tulossa lähitulevaisuudessa. Kokoelmastani löytyy Immortalia (vain yksi albumi - tilaan pian lisää), Dimmu Borgiria, Sentencediä (vain varhaisinta tuotantoa; myöhempi alkoi muuttua liian kevyeksi ja lyriikoiden taso heikkeni silmissäni huomattavasti) sekä System of a Downia (Älkää tappako!). Olen suunnitellut hankkivani myös Burzumia saman levytilauksen yhteydessä.

Eiköhän tuo kertonut jotain musiikkimaustani.

Swanette

Lainaus: Bartimaeus Sentencediä (vain varhaisinta tuotantoa; myöhempi alkoi muuttua liian kevyeksi ja lyriikoiden taso heikkeni silmissäni huomattavasti)
Minä taas pidän juuri siitä Sentencedin myöhemmästä tuotannosta paljon enemmän kuin ensimmäisistä levyistä.

Enpä ole tainnut vielä vastata tämän topikin varsinaiseen kysymykseen.
Kuuntelen aika monenlaista metallia: osan voisi luokitella muun muassa goottimetalliin, sinfoniseen, doom metalliin, progressiiviseen, heavy metalliin... Joitakin kuuntelemiani bändejä on hyvin vaikeaa laittaa mihinkään "lokeroon". Vai miten määrittelisitte esimerkiksi sen Sentencedin myöhemmän tuotannon?

Sen mainitsen kuitenkin vielä, että blackmetalli ei yleisesti ottaen ole ihan lempimusiikkiani, tai ainakaan toistaiseksi en ole oikein innostunut kuulemastani blackmetallista.

(Metallin lisäksi kuuntelen toki muutakin; mm. darkwavea, elokuvamusiikkia, erilaista elektronista musiikkia, rockia ja goottirockia, sekä jotain ambient/ new age -tyylistä ym.)

FrozenCorpse

Metallia ja muutamia vanhoja rock-bändejä.. Ei jaksa kaikkia tähän listata!

Allekirjoitus: HC-Wild Line

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.