Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Minkä tyylistä metallimusiikkia kuuntelet?

Pökö666

Ihan Ted Nugentista ja Thin Lizzystä, Bolt throweriin ja Napalm Deathiin.

Pakana

Elettiin 90 luvun alkua ja tämä pienen pieni pakana metallin löydettyään ei muuta musiikkia vuosiin sietänytkään. Sittemmin iän karttuessa vähän isompi pakana löysi avarakatseisuuden ja nykyään voisi sanoa jopa, että isona pakanana edelleen metalli on se ykkösjuttu, mutta kyllä se on genre kuin genre kunhan se vain miellyttää korvaa ja mikä tärkeintä kuulostaa aidolta!

Mutta vastatakseni topicin kysymykseen metallissa ei ole tyylisuuntausta jota en oikeastaan kuuntelisi eli raa-asta black metallista aina powermetalliin ja kaikkea siltä väliltä.

Juhooo

Aika moniruokainen oon, kunhan on tehty asenteella ja löytyy vähän munaa!

Brokenbymymaster

Alternative metallia enimmäkseen.
En oo kauheen suuri "mätön" ystävä.
Alice In Chains on varmaan suosikkiyhtye.

Brokenbymymaster

Paljon ysärikamaa, varsinkin Aliisaa Ketjuissa

Colma


Huhuh, huomasimpas tuossa vanhan postaukseni. : --D (ei sinänsä aktiivinen ketju olekaan)
Paljon on muutamassakin vuodessa muuttunut. Nykyiset suosikkini on crrrrrust punk/stoner/doom/slugde -metalli, sekä muutamat all time favoritit vuosien varrelta.

Allekirjoitus: God may forgive them, But first they'll face the beast

Metamorphosis

Death metal ja black metal sydäntä lähellä , toki tulee kuunneltua kaikkea muutakin mm. Epica, Sirenia, Theatre of tragedy, Turmion kätilöt

Raato

Tämäkin immeinen kuuntelee suurimmaksi osaksi death metallia ja bläkkistä, death metallia enimmäkseen, sillä bläkkikseen en ole vielä niin kunnolla sisälle päässyt vaikka hyviä bändejä sieltäkin löytyy kuten mm. Dark Funeral, Emperor, Anaal Nathrakh(osittain grindcorea) totalselfhatred...

Myös folk metalli ja sinfoninen metalli on alkanut kiinnostamaan. Folkista nyt lähinnä Equilibrium ja Eluveitie, sinfoniselta puolelta mm. Nightwish ja Epica.

Arise2

Agressiivinen thrash iskee lujaa...........

Allekirjoitus: Thrash is alive !!!

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.