Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Minkä tyylistä metallimusiikkia kuuntelet?

Crystalic


Lainaus: Bartimaeus Sentencediä (vain varhaisinta tuotantoa; myöhempi alkoi muuttua liian kevyeksi ja lyriikoiden taso heikkeni silmissäni huomattavasti)
Lainaus: Swanette Minä taas pidän juuri siitä Sentencedin myöhemmästä tuotannosta paljon enemmän kuin ensimmäisistä levyistä.
minä en osaa päättää sinällään kumpi on parempaa.hieman eri tyylistä mutta pidän kummastakin siis vissiin yhtä paljon, aivan mainiota musiikkia!

Metallitar


Lainaus: Crystalic Lainaus: Swanette Minä taas pidän juuri siitä Sentencedin myöhemmästä tuotannosta paljon enemmän kuin ensimmäisistä levyistä.

Mä taas tykkään vanhemmista Entinen laulaja oli parempi!

Allekirjoitus: Treacherous Foetus

Heetteri


Tjaah. Genreuskollinen en tietääkseni koskaan ole ollut, mutta joitakin kärkinimiä ovat

Arcturus (mm. La Masquerade Infernale)
Anathema
Ulver (mm. Blood inside)
Head Control System
Opeth
Emperor
Type O Negative (mm. October Rust ja World Coming Down)
Judas Priest (Nostalgiaa, lol)
RTPN (koneräimemetallia)

Yksittäisiä hyviä biisejä on useilla muillakin metalli-ensembleillä, ja makuni on muuttunut roimasti matkan varrella. Joukosta on karsiutunut niin sankar'heviä, bläkkistä, old-school-heavyä kuin grindcoreakin. Kuuntelen reippaasti muunkinmoista musiikkia kuin metallia, esimerkiksi Triphoppia ja progea. Ei ole lapsen hyvä fakkiutua paikoilleen, they say.

Allekirjoitus: "I may change my mind, but I'm always right nevertheless."

Shadow Q


Eniten tulee kuunneltua death metallia ilman turhia melodioita (Cannibal Corpse etc.) Levyhyllystä löytyy myös Doomia (swallow the sun etc.) Mutta melkein kaikki metalli menee. Mutta sekin on tullut todettua että paskimmillaan metalli on tosi ******.

Allekirjoitus: Perkele.

Metallitar


Lainaus: Heetteri
Type O Negative (mm. October Rust ja World Coming Down)


Asiaa! Kuuluu munkin lemppareihin!

Allekirjoitus: Treacherous Foetus

Mariel


Kuuntelen enimmäkseen poweria ja goottia ja vähä sitä sun tätä

Allekirjoitus: Votkajakki

Hiisi


Enimmäkseen thrash metallia, death metallia ja black metallia...

Allekirjoitus: Karja kuolee, kuolee suku, sinä kuolet samalla lailla; mutta jos olet saanut oivan nimen, se ei voi koskaan kuolla.

Eddan jumalrunot, Korkean runo 76. säe

Deadhead

Melkein kaikenmoinen menee. Metallin alalajeista sydäntä lähimpänä kuitenkin nu-metal, heavy -, progressive -, thrash - ja alternative metal sekä metalcore. Mielialasta ihan riippuu mikä milloinkin uppoaa, ja esimerkiksi läheskään kaikki jo mainitsemieni alatyylien edustajat eivät iske sitten ollenkaan.
Olen tullut siihen tulokseen että kuuntelen bändejä, en genrejä. Raskaampien bändien lisäksi kun rakkaisiin lempibändeihin kuuluu mm. grungea, ska:ta ja punkia.

Allekirjoitus: Look in the mirror and feel the devil. Then eat the mirror.

kalmakalle


Death, Black, Doom ja kaikki muukin.

Allekirjoitus: Death is around the corner... Are you ready?

Anselmo

Vain thrash ja groove metallia kuuntelen (Pantera, Metallica, Slayer, Lamb of God, Machine Head, Anthrax, Megadeth). Death metallin puolelta ainoastaan In Flamesia, jos jotain. Muuten ei perus heavy, black ja death metal iske yhtään. Tietty myös alternative ja progressiivinen metalli toimii (Rage Agains the Machine, System of a Down, Tool, Dream Theater).

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.