Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Minkä tyylistä metallimusiikkia kuuntelet?

Malignant 9


Black, death ja doom maittaa, mutta parhaimmalta maistuu melodinen ja ns. suicidal black.

Välillä makupalana nautin mieluusti dark- ja black-ambienttia.

B_J

Ihan vanhaa kunnon skandinaavista black metallia ja mitä nyt Venäläistä ja sellaista vähemmän.

kuopassa


Olen viime viikkoina kuunnellut ahkerasti Korpiklaania. Etenkin bändin tuorein albumi, eli tuo "Tervaskanto", on ollut ahkerassa soitossa. Se on niin positiivinen ja railakas kokonaisuus, että sitä tekee mieli kuunnella mieluummin kuin esimerkiksi B_J:n mainitsemaa skandinaavista bläkkistä. Odotan kuumeisesti seuraavaa Korpiklaanin pitkäsoittoa. Heiltähän on tulossa tuossa ensi vuoden puolella taas uutta materiaalia. Ensin single ja sitten albumi. Tarkempaa infoa kyseisestä kiekosta löytyy täältä Metallimusiikki.net-sivuston uutisosiosta.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Hiisi


Vastaan uudestaan... Black Metal on hiukkasen tipahtanut pois tästä listasta mutta thrash ja death metal on edelleen lähellä sydäntä.

Allekirjoitus: Karja kuolee, kuolee suku, sinä kuolet samalla lailla; mutta jos olet saanut oivan nimen, se ei voi koskaan kuolla.

Eddan jumalrunot, Korkean runo 76. säe

Crystalic


mie en oo vissiin ihan tähän alkuperäiseen kysymykseen vastannut joten vastaanpa nyt..Eli en niinkään ole mikään ns.genreuskovainen että ihan mielealan mukaan pläärään cd-levyjäni. kuitenkin on tietyt kantakivet, joista lähimpänä sydäntäni ehkä Thrash sekä black-ja darkmetal. Goottirock sekä death tulee perässä ihan hyvin sitten paljon muita metallin alagenrejä, joihin en vielä ole niin paljoa tutustunut.

Lysithea


Minuun uppoaa kaiken tyylinen metalli musiikki, ainakin jossain määrin. Mutta kaikkein eniten tulee kuunneltua melodista metallia ja death metallia. Myös thrash, folk ja nu-metalli menevät päivästä ja mielentilasta riippuen.

Bartimaeus


Täytyy päivitellä, viime viestini kun oli sen verran sekavaa ja hävettävää tavaraa.

Eli. Nykyään olen uponnut syvemmälle black metalliin, ja aina syvemmälle mustuuden syövereihinhän tässä matkataan. Uusimpana kiinnostuksena ambient black metal ja black ambient. Kuitenkin, pitkälti kaikenlainen bläkkis menee, kohtuuden rajoissa tietty. Myös death metallista pidän, kuitenkin pienemmässä kaavassa kuin tuosta edellä mainitusta black metallista. Toki lähes kaikkea metallia pystyn kuuntelemaan, mielellänikin, mutta se mistä erityisen paljon pidän, on eri asia. Näin tosin lienee monen metallin kuuntelijan kohdalla. Mutta uskon olevani musiikin suhteen nirsompi kuin moni.

Edit: Kiitos. Itsellänikin näkyy nyt.

Crystalic


Lainaus: Bartimaeus Näkyykö uusi avatarini? Itselleni ei näy, vaikka täyttää kaikki vaatimukset. Pitänee kokeilla ladata uusiksi.
näkyy=) jos se on tuo luminen maisema

vt1100


The Gatheringin kautta Strapping Young Ladiin, se kaikkein raskain mörinä ei ole uponnut ainakaan toistaiseksi.

Shadow Q


Lainaus: kuopassa Olen viime viikkoina kuunnellut ahkerasti Korpiklaania.

Korpiklaanilla on kyllä erittäin huvittavaa materiaalia laulajan englannin kielen ääntäminen on sen verran huvittavan kuuloista, ettei ko. bändiä voi ottaa tosissaan

little men ander graund huu never häv siin te san bat tei rili nou hau tu paarti

wooden pints o/

Allekirjoitus: Perkele.

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.