Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Minkä tyylistä metallimusiikkia kuuntelet?

Nefegor

Lähinnä kaikkea, suosikeita on black metal & folk metal.

ThrashGuitarist

THRASH fucking METAL! Huolestuttavan vähän oon ketään rässeriä mistään löytänyt ...

Omia suosikeita mm. underground-piiristä Whiplash ja Vio-Lence \,,\

Allekirjoitus: ~Tämä tamperelainen rässipää etsii bändiä~

Cougar

Thrash metal, speed metal, death metal, heavy metal. Rokkiakin löytyy.

Allekirjoitus: Yo!

pathofmine

Path of Mine on saanut uutta materiaalia valmiiksi! edellinen demo sai mm Imperiumin taholta arvostelun 4 tähteä 5. Hommaa on viety eteenpäin ja nyt voitkin kuunnella uutta materiaalia oheisen linkin kautta! http://demoseta.nummirock.fi/wp/?p=4583

linkin kautta voit myös auttaa yhtyettä saamaan hyvän keikan nopealla äänestyksellä!

FinGhost


Lähes kaikki menee. Ainoastaan black metal ei uppoa. Poikkeuksiakin tosin löytyy esim. Dimmu Borgir.

Nosse


Vaikea kysymys! Itse kuuntelen kaikenlaista laidasta laitaan, mutta olen yleensä erityisesti melodisten orkesterien ystävä, ja kiinnitän kyllä paljon huomiota siihen, kuinka paljon musiikissa tai sanoituksissa on ajatusta. Oivaltavat ja laadukkaat (tottakai) orkesterit on jees! Esimerkiksi Moonsorrow, Brymir, Nightwish, Sinergy, Eternal Tears of Sorrow ja Sentenced purevat, toisaalta myös Emperor, Abruptum, Marduk, Vondur tai Ophthalamia ajavat asiansa kun oikealle päälle sattuu.

Eri metallityyleissä haen kuunnellessa yleensä niin eri asioita, tarttuvat melodiat saa hypettämään, toisaalta välillä tuotannolliset seikat kiinnostavat, välillä vain ajatuksia herättävät lyriikat ja tarttuva kertsi, joskus älytön progeilu tai himmailu. Enemmän vois toivoa progemeininkiä ylipäätään bändeille, se voisi tuoda jotain kiinnostavia lisiä jo muuten hyviin paketteihin. Äänimaailmat ja sen hetkinen mielenlaatu käyvät hyvin yks yhteen. (:

Allekirjoitus: She who walks with none

DarkFairy87

Melodinen death, power, goottirock ja folk ainakin uppoilee. Joidenkin orkestereiden kohdalla luokittelu kylläkin hankalaa, sitä tulee silti harrastettua. Bändeistä tällä hetkellä ahkerimmassa kuuntelussa ovat Omnium Gatherum, Poisonblack, Arch Enemy, Routasielu, Catamenia ja System Divide. Musiikki vie parhaimmillaan muihin maailmoihin, antaa potkua ja vastaa sen hetkistä mielialaa. Livemusasta varsinkin on saattanu saada energiaa ja hyvän fiiliksen moneksi päiväksi.

kuopassa


Poisonblackin viimeisin levy taitaa olla enemmänkin rokkia kuin metallia. Olen siltä kuullut pari biisiä ja sellaisen suunnanmuutoksen aistinut hörökorvillain. Onko joku kuunnellut sitä Drive-levyä voidakseen sanoa onko bändi vaihtanut tyyliä?

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Colma


Päätimpäs itsekin tulla nyt kaapista ulos ja ampua: Kuuntelen enimmäkseen _kaikenlaista_ -metallia, kuten My Dying Bride, Dark Tranquillity, Ghost Brigade, Callisto, Saint Vitus, Foreshadowing etc. Mutta kuten varmaan aika monet olen käynyt metallimusiikin saralla mielenkiintoisen tien: :--D Aikoinaan aloitin kuuntelemalla thrashia, kuten Slayer, Anthrax, Saxon. Sitten siirryinkin hitusen raskaammalle puolen: Cannibal Corpse, Carcass, Death, Bathory. Aikalailla tuossa järjestyksessä. Sitten mukaan tulikin musta metalli; Behexen, Naglfar, Horna, Satyricon, SW, Shining, Marduk. Ja nykyisin ei niinkään sitten enää jaksa välittää, sitä kuuntelee mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Ainiin! Kuuntelin minä jossain vaiheessa ihan pelkkää Progeakin, mutta se ei lienee oikein kuulu tähän ''metallimusiikki'' -juttuun :--D Pitkä stoori, perkele.

Allekirjoitus: God may forgive them, But first they'll face the beast

Sikamestari

Pelkästään kovaa METALLIA ja punkahtavaa metallia esim COB

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.