Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Mad Hatter's Den feat Taage Laiho julkaisee debyytti-EP:nsä 3.9

SF73

Taage Laiho mukana tamperelaisen MAD HATTER'S DEN -yhtyeen debyytti-EP:llä

MAD HATTER'S DEN julkaisee maanantaina, syyskuun 3. päivä ensimmäisen EP:nsä, joka koostuu neljästä omaa tuotantoa edustavasta kappaleesta. Näytteet on kuunneltavissa yhtyeen nettisivuilta: http://www.madhattersden.com tai facebookista http://www.facebook.com/MadHattersDen . EP:n nimi on "Dark Wheel".

Laulussa on Kilpi- ja Ghost Machinery -yhtyeistä tuttu Taage Laiho. Kappaleet ovat Iron Maiden/Accept/Judas Priest/Rainbow -tyyppistä melodista heviä. Kolme kappaletta on nauhoitettu omakustanteena Akun Tehtaalla Fantom-studiolla ja masteroitu Finnvoxilla Minerva Papin toimesta. Neljäs kappale on nauhoitettu livenä Turun Klubilla.

Taage on vieraillut myös useammalla yhtyeen keikalla ja näin tulee olemaan myös tämän vuoden loppupuolella. Keikoilla soitetaan myös kenties yllättäviäkin kappaleita kuten Armored Saintia ja Anthraxia. Toki myös aikaisemmin mainitut esikuvat ovat covereinakin edustettuna, W.A.S.P.:in, Gary Mooren, Kansasin ja Rushin lisäksi.

Yhtyeen tarkoitus on yhdistellä erilaisia tyylilajeja samaan soppaan, vaikka juuret ovatkin pitkälti kasarihevissä. "Dark Wheel" EP on jo tilattavissa Swamp Musicista, Backstage Rock Shopista ja 8Raita -kaupoista.

Swamp Music (Tampere)
http://www.swampmusic.com/product_details.php?p=11 01786

Backstage Rock Shop (Tampere)
http://www.backstagerockshop.com/PublishedService? file=page&pageID=9&itemcode=6430047840002

8Raita (Turku)
http://www.8raita.fi/shop/product_details.php?p=18 926

SF73

Arvostelua Dark Wheel EP:stä. Kiitoksia kovasti kaikille levyä ostaneille!!

"Sure, the EP is brief, and they should have had one more song (which is the only reason they didn't get a perfect score). SCORE: 4.5/5"

http://www.dangerdog.com/2012-music-reviews/mad-ha tters-den-dark-wheel.php

SF73

Levyjä on nyt saatavilla mm. Levykauppa Äx:stä.

http://www.levykauppax.fi/single/mad_hatters_den/d ark_wheel/#mcd

Lisäksi levyä löytyy Spotifystä, iTunesista yms.

http://open.spotify.com/album/44AOSL3foWW2PcFqiqph SU

https://itunes.apple.com/fi/album/dark-wheel-ep/id 571938525

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.