Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Mättö ja bändit: Musiikkivideo jossa näkyy nänni

PaunoS

Tämä on mykkäelokuva terästettynä Grotesque Galleryn musiikilla. Tämä teräs ei ole ruostumatonta. Muinaiset viktoriaanisen aikakauden ihmiset toteuttivat itseään teollisuuden kautta, me käymme vessassa 70 neitsyen kanssa.


Grotesque Gallery - Raajaton
http://www.youtube.com/watch?v=Av0kCxQYxdw

http://www.facebook.com/grotesquegallery


Ja pari sanaa tulevasta Smertheim -albumista:


Väkivaltainen levy on tuotettu itkevällä lapsityövoimalla ja täysin epäeettisellä sähköllä jonka earth hour on säästänyt. Eläinten oikeuksia ei huomioitu, muuten kuin viihdekäytössä nauhoitusten ulkopuolella. Ja silloinkin ne sivuutettiin. Sinunkin, rakas lukija, verorahojasikin on käytetty tähän tuotantoon - tavalla tai toisella. Kiittäisimme jos olisimme kiitollisia.


Seuraavaksi yritämme tuoda esiin, että levy on tuotettu suurella kokoonpanolla:

Levyllä esiintyy myös BATTLE BEASTin ex-vokalisti Nitte Valo (nyk. Vänskä), radiolegenda Jorma Elovaara, legendaarisen HELLBOXin ja CANNIBAL ACCIDENTin kitaristi Evil Hellman aka Petri Kolkka kitarasooloineen sekä viimeisimpänä ja vähäisimpänä VVPP - toinen Lahelan seitsemänhenkisistä mieskuoroista jonka jäseniltä löytyy vain neljä kivestä - suusta.

Levyn on miksannut kaksitoista monivammaista simpanssia ja masteroinnista vastaa Eemeli Kelokorpi.

Kyllä - me epäonnistuimme.

Allekirjoitus: innerbeautyproductions.wordpress.com
http://www.facebook.com/grotesquegallery

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.