Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Ulkomusiikilliset: KISS järjestää reality-sarjan, jossa valitaan bändin 2. sukupolvi

kuopassa


Ihmeiden aika ei ole ohi. KISS on nimittäin tekemässä samanlaisen reality-sarjan televisiota varten kuin esimerkiksi Rock Star ja Idols-formaatit... Gene Simmons keroti hiljattain norjalaisen NRK:n toimittaja Stig Karlsenin esittämään kysymykseen, aikooko KISS harkita käyttävänsä televisioformaatteja etsiessään uutta verta bändiin, johon Simmons lausuhi myönteisen vastauksen. Gene Simmons kertoo bändin solmineen juuri sopimuksen reality-sarjan luomista varten. Sarja tullaan muusikon mukaan julkaisemaan pian.

KISS aikoo muuttua kuolemattomaksi täydentämällä miehistöään värväämällä realityohjelman välityksellä uusia jäseniä kokoonpanoonsa. Vanhemmat KISS-koplan jäsenet voivat hiljalleen siirtyä taka-alalle nauttimaan bändikrääsästä kertyneistä rahoista samalla kun uusi KISS-sukupolvi jatkaa musiikin soittamista ja ehkäpä jopa uusien biisien luomista.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.