Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Ulkomusiikilliset: Koskettavin elokuva jonka olet nähnyt

Unenvarjo


Ensimmäisenä tulee mieleen World Trade Center. Itkin niin mahdottomasti kun sitä katsoin. Surullinen oli se. Sitten eri tavalla liikuttava on ollut LOTR-trilogia. Se on niin hienosti tehty, että sen takia tuli tippa linssiin. Siinä on niin kauniita maisemia ja muuta sellasta.

Crystalic


Voih ensimmäisenä tulee mieleen Lumiukko kun sitä katsoin pienepänä tyllerönä=) yhdyn tuohon LOTR-ylistykseen, mielettömän hyvin tehty ja mielestäni maailman parhaita kirjoja ja sinänsä koskettavia.kosketun aivan liian monesta elokuvasta joten niitä en tähän viiitsisi listata

Heetteri


Oi sentään. Koskettavimpia elokuvia, eli sellaisia, missä ihan jopa minulla, jolla kyynelkanavat eivät ole kovin herkässä, on tullut tippa linssiin...Iron Giantissa herahti kyynel, samoin jo mainitussa Saksikäsi Edwardissa. Myös Requiem for a dream sai aikoinaan minut nyyhkimään, mutta siitä jäi muutenkin hieman solmuuntunut olo. Ahdistava leffa, kaikin puolin.

I'm a sucker for happy endings, actually.

Allekirjoitus: "I may change my mind, but I'm always right nevertheless."

Eowyn


Sormusten herra -trilogia on kyllä aivan omaa luokkaansa--
Toisena voisi mainita Valkoisen oleanterin.

Siinä kaksi mielettömän hienosti tehtyä elokuvaa minun mieleeni!

Allekirjoitus: Älä pelkää varjoa..

Shadow Q


Voisin mainita semmoisen elokuvan, kuin kingdom of heaven - taivas maan päällä.
Vaikka kertookin ristiretkistä ja uskonnoista (minähän en jumalaan usko, enkä kyllä saatanaakaan palvo että sen puoleen)

Allekirjoitus: Perkele.

access

Kingdom of Heaven ja The Last Samurai olivat kumpikin loistavia elokuvia mutta Cruise oli vähä plääh The Last Samuraissa

Allekirjoitus: Demoni-Ritari

Anselmo

Yksi lensi yli käenpesän on traagisuudessaan ja koomisuudessaan ällistyttävän koskettava.

Malignant 9


Minuun puree melkeinpä mikä tahansa elokuva, missä on osattu käyttää musiikkia elementtinä enemmänkin kuin pelkkänä taustahälynä.

Mainittakoon nyt kuitenkin yksi: The Fountain. Maittava elokuva kaikin puolin ja ellet ole sitä nähnyt, katso se.

Malys_


Yhtä ainoaa koskettavinta leffaa en osaa valita mutta tässä joitain;

Jo mainitut Braveheart, Saksikäsi Edward ja The Crow tulee miullekin ensimmäisenä mieleen.

Black Beauty, voiko leffa enää surullisemmaksi mennäkään. Aina tulee tippa linssiin tätä katsoessa, miksiköhän muutenkin eläinleffat yleisesti ottaen on melkein aina niin surullisia..?

A.I. Tekoäly

Corpse Bride

Arizona kyttäkin jollain tapaa, on muutenkin yksi parhaimmista leffoista ikinä!

Siinä nyt joitain mitä äkkiseltään mieleen tuli.

Allekirjoitus: *murinaa ja kehräystä*

kuopassa


Lainaus: Malys_ A.I. Tekoäly
En ole koskaan nähnyt tätä, vaikka mieli tekisi kun olen kuullut siitä aikoja sitten paljon positiivista. Tämähän on kai joku tämän vuosituhannen alussa ilmestynyt seikkailuleffa, eikö totta? Siinä taitaa olla se sama päänäyttelijä kuin hiljattain ilmestyneessä Hancockissa.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.