Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Ulkomusiikilliset: Koskettavin elokuva jonka olet nähnyt

Malys_


Lainaus: kuopassa Tämähän on kai joku tämän vuosituhannen alussa ilmestynyt seikkailuleffa, eikö totta? Siinä taitaa olla se sama päänäyttelijä kuin hiljattain ilmestyneessä Hancockissa.

Jep, vuosimallia 2001. Taitaapa tuonne scifin ja/tai tieteisleffojen puolelle kallistua tämä pätkä vaikka draamaksi ja seikkailuksikin on luokiteltu.
Tuon Hancockin näyttelijöistä ei minkäänlaista havaintoa.:P A.I. Tekoälyn (lapsi)päänäyttelijähän on Haley Joel Osment.Ai niin ja yksi mainitsemisen arvoinen leffa on Tanssii susien kanssa. Loistava pätkä nuin muutenkin!

Allekirjoitus: *murinaa ja kehräystä*

painhead x

koskettava perheelokuva FLUKE suaattaapi tulla kyynel silmäkulmaa kovemmaltakin puupäältä

Allekirjoitus: mika lappalainen

Hiisi


Koskettavin ja ahdistavin elokuva minkä olen katsonut oli Stalingrad. Ei itkettänyt, melkein kuitenkin tuli itku kun sotilaat melkein onnistuivat pelastautumaan

Toinen elokuva mikä kosketti oli Kuninkaan paluu. Lopussa itkin hillittömästi, "nyt se on ohi, ohi ihan kokonaan!".

Allekirjoitus: Karja kuolee, kuolee suku, sinä kuolet samalla lailla; mutta jos olet saanut oivan nimen, se ei voi koskaan kuolla.

Eddan jumalrunot, Korkean runo 76. säe

Funereal Soul


En nyt äkkiseltään muista, että mikään leffa olisi minua koskettanut juurikaan. Tulee heti mieleen, että olenpas tunnevammainen
Mutta jonkin mainitakseni tähän niin ainakin erittäin suuren vaikutuksen minuun on tehnyt, (kuten niin moneen muuhunkin) Taru Sormustenherrasta Trilogia. Siinä oli sitä jotain. Ja sen jaksaa katsella mm. vaikuttavuutensa vuoksi uudelleen ja uudelleen.
Ah, muistinpas erään leffan, joka jollain tapaa aikoinaan kosketti. Lähinnä tosin säälien sitä, että jossainpäin maailmaa nämä kaikki ovat tosia. Mutta se leffa on nimeltään Blood Diamond.

Allekirjoitus: I Focus on the Pain.. The only thing that's real..

Severana


Lainaus: Funereal Soul En nyt äkkiseltään muista, että mikään leffa olisi minua koskettanut juurikaan. Tulee heti mieleen, että olenpas tunnevammainen
Huh, luulin olevani ainoa... En juurikaan jaksa katsella leffoja (nukahdan), tai sitten niissä pitää olla toimintaa, kuten esim. Bondeissa. Näytellyt tunteet eivät vaan iske. Minuun teki aikoinaan vaikutuksen Blade Runner, vaikka tuskinpa sitä erityisen koskettavaksi voi kutsua.

Allekirjoitus: Don't waste your touch. You won't feel anything. Or were you sent to save me?

Funereal Soul


Lainaus: Severana Minuun teki aikoinaan vaikutuksen Blade Runner, vaikka tuskinpa sitä erityisen koskettavaksi voi kutsua
No, ei ehkä kamalan koskettava, mutta itsekin pidin kyseisestä leffasta. Ja se kuuluu sarjaan "voi katsoa uudelleen"

Allekirjoitus: I Focus on the Pain.. The only thing that's real..

Severana


Lainaus: Funereal Soul itsekin pidin kyseisestä leffasta
Ohhoh, huomasin justiin että se tuli tänään/ei kun eilen telkkarista. Missasin sen ihan kokonaan! Katselen ihan mielelläni myös fantasiaelokuvia, mutta eipä niissäkään taida mitään varsinaista suosikkia olla. Jos ahdistavia leffoja alkaisin koskettavien sijaan luettelemaan, niin niitä kertyisikin aikas paljon!

Allekirjoitus: Don't waste your touch. You won't feel anything. Or were you sent to save me?

Lucianne


Enpä nyt heti osaa nimetä elokuvaa, joka olisi ollut kaikkein koskettavin, sillä eipä niitä tarkemmin ajatellen taida ollakaan Taitaa riippua mulla enemmänkin mielentilasta se, että koskettaako joku leffa vai ei.

JjM

Vihreä maili tuli ensimmäisenä mieleen,tietyllä tavalla omaa luokkaansa-suuresti toiminta/kauhu/dramatiikkaa sisältävä leffa... sai myös herkistelemään.Toisaalta,Stephen king on kynä jeppe kauhukategoriassa,näin mä ajattelen.

Blackraven


Minä kuuluun sitten varmaankin myös tähän tunnevammaisten kerhoon.. o.O
Ei ole kovin usein tullut kyyneltä silmään leffaa katsellessa..

Kuitenkin V for Vendetta on omalla tavallaan sellainen, joka kyllä nostatti tunnetta pintaan.

Allekirjoitus: My trust for you tore me apart
I gave all for you from my heart. -Norther

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.