Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Ulkomusiikilliset: Karmein musiikkikokemuksenne?

Kikko


Yhtäkkiä muistui mieleen eräs monta vuotta sitten tapahtunut automatka:
Oli kylmä ja pimeä yö/ilta. Minä, siskoni ja äitini olimme tulossa autolla raumalta kotiinpäin. Vielä rauman keskustassa minulla ei ollut hajuakaan mitä tapahtuisi.
Saavuimme pikatielle ja pikkusisko tunki kasetin sisään ja väänsi nupit kaakkoon. Se oli madonnaa. Kauhukseni huomasin myös, että auton kaijuttimet sijaitsivat takapenkillä juuri niskani juurella. Sitten vielä viimeinen vitsaus: omasta MP3 soittimesta loppui patteri. Eikä mikä tahansa patteri, vaan varapatteri.
Ne loputtomasti toistuvat tekno/disko effektit saivat puolitoista tuntisena automatkana pääni särkemään kovasti. Ennen en edes tiennyt että moisesta voi alkaa pää särkeä. Kotona otin buranan ja painuin heti nukkumaan.

En muista kuinka monta vuotta tuosta on, mutta päähän jäänyt erittäin hyvin.
Jos minä huudatan koneellani jotain niin sisko poraa ettei sanoista saa selvää vaikka kappale olisi instrumentaali.

Siinä oma tarinani, kertokaa oma karmea musiikkikokemuksenne jos sellainen löytyy.

Allekirjoitus: ''I am the altruistic vehicle of my selfish genes'' -TheThinkingNorseman

Malys_


Muistuu mieleen useampikin karmea tapaus: Oltiin kaverin kyydillä Turussa käymässä ja koko matkan sinne kuunneltiin SuomiPoppia eli silkkaa ******. Jäin sitten siellä Turussa odottelemaan autoon kun muut kävi vielä asioilla ja vaihdoin kanavaa RadioRockille harmitellen sitä etten huomannut mp3sta ottaa mukaan et ois voinu kuunnella sitä. Eipä tullu kyllä tältäkään kanavalta sillä hetkellä mitää hyvää mutta ainaki siedettävämpää musiikkia.

Porukka saapui hetken kuluttua autolle ja lähettiin kotimatkalle. Meni varmaan 10 minuuttia kun radiosta tuli Amorphiksen Silent Waters ja ehdittiin ukkoni kanssa jo ilostua että hei- sieltähän tulee Musiikkiakin ja mitä tekee kaveri samalla hetkellä; kääntää kanavan takaisin Suomipopille!!! Aargh! Jälkeen päin muut naureskelikin että odottivat jo koska käyn kuskin kurkkuun kiinni... Ei sillä että niin tekisin mut kyllä vitutti koko matkan kuunnella sellaista ******.

Eikä ollu muksuna sekään kivaa kun siskoni kuunteli kaikenlaisia poikabändejä ja pikkuveljeni kanssa oltiin kyllä helisemässä aina koskapa huoneemme sijaitsi vierekkäin eikä niissä ollut edes ovia joten musiikki kuului varsin hyvin meidän "yksiöihin". Toisaalta systeri ei pahemmin sietäny meidän musiikkiakaan, jostain ihmeen syystä...

Tuli sekin vielä mieleen kun olin kaverillani joskus kauankauan sitten yökylässä ja hänen isänsä on muusikko (ei ollenkaan mihinkään kunnon musaan suuntautunu vaan just johonki iskelmään jne.).
No, majoittauduimme makuupusseissa kaverini kanssa talon alakertaan (jossa siis sijaitsi myös kaverini isän pikkustudio) nukkumaan myöhään yöllä ja aamulla heräsin siihen kun kaverini isä äänitteli samaa pätkää jostain aivan karmeasta biisistä uudestaan ja uudestaan, muistaakseni oli se joku "kaunis nainen"-biisi eli voiko karmeampaa herätystä ollakaan.?! Kamuni oli sikeässä unessa mutta minä en saanut enää unta, laitoin tyynyä pääni päälle ja vetäydyin makuupussiin kokonaan päätä myöden ettei se renkutus kuuluisi mutta mitä vielä. Lopulta oli pakko nousta ja hyvät huomenet kaverin isälle toivotellen hipsin yläkertaan...

Allekirjoitus: *murinaa ja kehräystä*

Blackraven


Hmm.. varmasti tämä on karmaisevin:

Vuosi sitten oli vappua juhlittu railakkaasti kaverin kanssa ja seuraavana päivänä oli määrä mennä sadan kilometrin päähän sukuloimaan. Siinä sitten hieman päätä särki ja muuten oli vähän jumifiilis, niin eikös koko matkan soinut Kari Tapion parhaat -cd.. Tie oli mutkainen soratie ja oli lämmin, onneksi autossa oli ilmastointi.. eikä soitinta tietenkään mukana..

Noh, päästiin perille ja takaisintulomatkalla soi sitten Kari Tapion parhaat -cd 2 !!
Nyt naurattaa, vaan ei tuolloin.

Allekirjoitus: My trust for you tore me apart
I gave all for you from my heart. -Norther

Horros

Kun yrittää keskittyä johonkin tärkeään, Radio Rockin musiikkitarjonta aiheuttaa migreeninkaltaisen olotilan. Jos korvatulppia ei löydy, olo on sietämätön. Sama tapahtuu lievempänä silloinkin, kun ei yritä keskittyä yhtään mihinkään.

ForgottenOne


Minulta löytyy ainakin tälläinen hiukan kiusallinen kokemus, kun tuossa yksi päivä erehdyin kaverilleni sanomaan jossain sivulauseessa, että olisi hienoa soittaa bändissä. Hän innostui kovasti ajatuksesta ja sanoi haluavansa kosketinsoittajaksi. Itse soitan myös pianoa ja hän luuli olevansa kovinkin hyvä soittaja, kun oli opetellut ensimmäiset 5 sekuntia erästä kappaletta, jonka minä osaan...ja se oli tuskallista kuultavaa se vaivainen alku koko biisistä. Ei vain kehdannut sanoa että lopeta jo suosiolla. Eikä kyllä ollut yhtään sen parempi kun samainen henkilö esitteli laulutaitoaan. Tuli kyllä selväksi kenen kanssa en ainakaan haluaa samaan porukkaan soittamaan vaikka maksettaisiin.

Allekirjoitus: She is dancing on my grave, pouring down the mercy of death.

Kikko


tulipahan tässä mieleen eräs rippileirin ilta; sanoivat vain, että gospel bändi tulossa soittamaan ja sieltä myös tultiin. i hmettelin kyllä miksei heillä ollut kovin paljon soittimia, ja illalla syy selvisi.
Bändin nimi oli G-Powered, arvasit oikein, GAY-Powered. Ainakin tuohon johtopäätökseen tulin kun huomasin DJ:n tanssiliikkeet.
noin puolitoista tuntia kesti teknojeesustrance-bileet.:S

Noh, hyvin se kestettin kun otti ibumaxin ja painui eturiviin kattelemaan tanssivia tytteleitä

Allekirjoitus: ''I am the altruistic vehicle of my selfish genes'' -TheThinkingNorseman

vetosolmu


Olin menossa isosiskolle ja sen miehelle yöksi,me mentiin autolla. Oli kylmä ja sateinen ilta(no ei ollut),pyysin heitä laittamaan mukanani olevan levyn sisään auton soittimeen,no,vähän aikaa se sai soida,mutta sitten se laitettiin pois,koska ´´liian rankkaa´´musiikkia oli muka. Sitten he laittoivat soimaan lady gagan levyn,ja vaikka minä sanoin että se on huonoa,ei jaksa kuunnella,silti lady kakka sai soida täysillä...vitutti paljon. siitä on puolisen vuotta.

Allekirjoitus: There is only one way to come into this world,
but so many ways to leave it.

Frozen

Jouduin koulussa laulamaan hopeista kuuta mikkiin luokan edessä.

poison


Kyllä se kamalin elämys on, kun kuulee jostain radiosta uuden tangokuninkaallisen, Amadeus Lunbergin laulua! Se ei niin sanotusti, ole mun juttu.

Allekirjoitus: Pimeyden verho on armelias !

inrock

Hyvää yötä ja päivää.
Seuraavaksi jaan kanssanne kokemuksen, josta en koskaan pääse yli.

Rakas enoni tuli viime kesänä Turusta vierailemaan tänne Kainuuseen. Varmaan ihana reissu, just joo...

No hänellähän on jokatapauksessa maailman paskin musiikkimaku. Mies on 53- vuotias ja kuuntelee Anna Abreuta ja Jari Sillanpäätä yms. suomalaista iskelmä-rock-pop paskaa. Hän sitten ajatteli, että suvumme ylpeydellä ja varmaan ainoalla ylioppilaalla, eli siskollani, olisi myöskin paska musiikkimaku. Noh, hän kiikutti tänne vanhan kuppaisen Hiacen peräkontissa lojuneen vinyylin, jonka päälle kissa oli hajusta päätellen virtsannut. En ole varma, onko se huumorimusiikkia vai muuten vain paskaa, mutta hirveää se oli. Laulajan nimi oli muistaakseni joku Helga (onneksi en muista) ja biisin sanoitukset meni jotenkin näin: "Me vaan tanssitaan ja kello kolme on me vaan tanssitaan kello kuusi lyö. Me vaan tanssitaan kello ympäri käy me vaan tanssiteen se kakstoist' lyö, tanssitaan me koko yö. Kello kuusi on, me vaan tanssitaan..." jne. Eli; biisin ideana oli se, että jotkut hullut tanssivat melkein kokonaisen viikon putkeen, pitämättä ruoka- tai kusitaukoa. Biisissä oli kokoajan kiihtyvä tempo ja tällä Helgalla (?) ei ollut minkäänlaista lauluääntä.

Sen verran täytyy sanoa, että oli karmeaa mutta pirullisen hauskaa. Viikon naurut Ja olihan sekin kokemus...

P.S. Technohead - I wanna be a hippy

Allekirjoitus: "Saatana, myö mistään Norjasta olla. Myö ollaan Lappeenrannasta"

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.