Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Ulkomusiikilliset: Puhelimeen musaa !

tuomi

HAUDI KAIKKI LAJITOVERIT !Tietäisikö kuka sivuja mistä saisin ladattua ilmaista musaa ?Ja tietty alan mättöä,ei tanhuta vielä,eikä virsiä itkien veisata !Latausta rajoittaa se että käyttössäni on puhelimen netti (nokia 5230)Jos sivuja löytyis, niin suuri KIITOS ! ja päälle kumarrus !t.tuomi alias esa

Allekirjoitus: esmiu

kuopassa


YouTubesta kai helpoiten saa joitain biisejä kuunneltavaksi. Jos jaksat erikseen ladata kännykkään biisejä niin death/thrash metallia soittavalta Sargonilta on juuri ilmestynyt debyyttialbumin promoversio ilmaiseksi. Sen voi ladata täältä (paketin koko on 93,5 megatavua). Myös Mikseri.netistä löytyy kaikenlaista musakkia, mutta ne ovat usein aloittelevien yhtyeiden äänitteitä.

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

wattu


Erinäiset torrent-sivustot ja usb-johdon kautta koneelta kännykkään.

Allekirjoitus: Metallibändit, joita kuuntelen eniten, somassa epäjärjestyksessä:
August Burns Red - Gothminister
Lamb of God - Protest the Hero
Quo Vadis - Stam1na
Sylosis - System of a Down
The Agonist - Turmion Kätilöt
Unearth - DevilDriv

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.