Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Ulkomusiikilliset: Mitä parannettavaa foorumilla on?

Funereal Soul


Joo komppaan edellistä. Sanojen sensurointi tosiaan kappaleissa häiritsee. Täällä ei muutenkaan taida olla kukaan vääntämässä kauheaa kielenkäyttöä, etteikö ko. asetusta voisi poistaa?..
Ja jos sellainen sattuukin niin sen voi varmaan surutta poistella sitten. Viestin siis.

Allekirjoitus: I Focus on the Pain.. The only thing that's real..

kuopassa


Okke, otetaanpa siis sensurimaatti pois päältä niin pääsette täälläkin laukomaan ihan mitä lystää. Foorumille on muuten värvätty moderaattoriksi nimimerkki poison, joka välillä vahtaa tätä palstaa ja koettaa pitää kuria & järjestystä yllä. Jos joku muukin aktiivinen foorumilainen on kiinnostunut valvojan hommista, kannattaa pistää sähköpostia osoiteeseen info@metallimusiikki.net niin katsotaan...

Allekirjoitus: Metallifoorumin toimintoihin liittyvien kysymysten lisäksi myös mediatiedotteita ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@metallimusiikki.net.

vetosolmu


Tuli äsken mieleen, että olisi hienoa, jos toisten käyttäjien profiilisivuille voisi jättää kommentteja. Kuulostaako täysin mahdottomalta idealta?

Allekirjoitus: There is only one way to come into this world,
but so many ways to leave it.

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.