Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Tapahtumat: Myötätuulirock 2012

Migu69

MYÖTÄTUULIROCK HAKUNILAN URHEILUPUISTOSSA ELOKUUN ENSIMMÄISENÄ VIIKONLOPPUNA

Myötätuulirock järjestetään Vantaalla, Hakunilan urheilupuistossa tänä kesänä 3. - 4.8.2012. Festivaalin järjestää Rockfest Finland Oy joka järjesti jo aiemmin toukokuun lopulla ensimmäistä kertaa Rentofestin. Myötätuulirockin artistikattaus ei jätä tänäkään vuonna ketään kylmäksi. Luvassa on jälleen kerran kotimaista raskaampaa rockia ja metallia joiden lisäksi mukaan joukkoon mahtuu muutamia ulkomaan vahvistuksiakin. Kotimaisista mainittakoon festarit päättävä, myöhemmin elokuussa jo viidennen studioalbuminsa julkaiseva Ensiferum sekä aina yhtä legendaarinen Pelle Miljoona.
Lippuja Myötätuulirockiin voi ostaa ennakkoon tapahtuman omien nettisivujen kautta, Tiketistä, Lippupalvelusta sekä 23.7. alkaen kaikista pk-seudun Alepoista. Alepoista saa s-etukortilla 5 euron alennuksen lipuista. Myötätuulirockin lippuja on myynnissä myös kaikissa pk-seudun Makuuneissa.

MTR:n yhden päivän lippu maksaa 20 € (ennakkoon), 25 € (portilta) ja kahden päivän lippu maksaa 35 € ennakkoon (HUOM! Portilta ei ole enää mahdollista ostaa 2pv:n lippuja)

Tarkempi päiväkohtainen ohjelma aikatauluineen löytyy osoitteesta http://www.mtr.fi/aikataulut.html

Myötätuulirock on ikärajaton tapahtuma ja lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.mtr.fi

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.