Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Tapahtumat: METAL LÖRSSON @Lepakkomies

Metal Lörsson

Otsikko oli hämäystä. SEX LÖRSSON siellä on.

LEHDISTÖTIEDOTE:

Bimber party -festivaali julkistaa artistikiinnityksiä

Ensimmäistä kertaa Ravintola Lepakkomiehessä 15.9.2012 järjestettävä kaupunkifestivaali Bimber-party Helsinki! julkaisee ensimmäiset artistinsa.

Ensimmäistä kertaa Ravintola Lepakkomiehessä 15.9.2012 järjestettävä kaupunkifestivaali Bimber-party Helsinki! julkaisee ensimmäiset artistinsa.

Festivaalin punktarjonnassa vastaa Lahdesta maailmanmaineeseen noussut "avantgarde bändi" Lörsson, joka on toiminut vaikuttajana usealle kotimaiselle ja ulkomaiselle (esim. Sonic Youth, Merzbow) eturivin artistille. Lörsson tuo ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulle näytille legendaarisen taideaarteensa, NEEKERITAULUN, jonka naturalistista syvyyttä ovat taiteilijat ihailleet ympäri maailmaa ja jolla on laaja kulttiseuraajajoukkonsa. Väitetään, että NEEKERITAULUA koskettamalla saa oman sexielämänsä uuteen nousuun ja miehinen varustus terästyy hetken taulua hyväilemällä.
Konemuusikin puolelta artistijoukkoon liittyy Cannoning Crewn -kultuuriklusterin keulahahmo, pitkään kansainvälisellä tykittely-kentällä vaikuttanut Juggalo Poika, joka on tuottanut tapahtumaa varten ainutlaatuisen Juggalo Poika Cannoning Experience -SHOWN! Performanssi saa maailmanensi-iltansa Lepakkomiehessä 15.9.!


Tanssilattialle Bimber-party Helsinki! levittäytyy kotimaisilla ja ulkomaisilla tanssimusiikin underground-nimillä. 90-luvun tanssimusiikkia Suomeen saapuu esittelemään tanssimusiikkiartisti Haddawayn serkku, DJ Gucci Nicca (New York), jonka strickly nineteens settiin kuuluvat niin Leila K kuin Snap, KLF, Technotronic ja Ice-MC, unohtamatta tietenkään 90-luvun merkittävimpiä movecrowds rap-partystygejä! DJ-kerman nuorta verta edustaa DJ Cannon Style, jonka setit koostuvat yleensä modernin tanssimusiikin kirkkaimmista helmistä, jotka yhdestellään toisiinsa nerokkain baleaaristen miksauksin ja juhlakansaa kannustavin huudahduksin. Alkuillasta tunnelmaa kohottaa DJ Tykittelijä, joka vie kuulijat tällä kertaa power balladien maailmaan.

Mikä on Bimber-party?

Tapahtuma on suunnattu tykittelyä harrastaville ja siitä kiinnostuneille. Perimmäinen idea on kerätä tykittelyn harrastajat yhteen paikkaan ottamaan tanssilattialla mittaa toisistaan erilaisten joraustyylien muodossa unohtamatta tietenkään huutamista ja muuta viihdettä, sekä hyvästä tykittelystä nauttimista.

Tapahtuman FB-sivut:

http://www.facebook.com/events/477408135611586/

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.