Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Tapahtumat: Loppu Tulee 2013-metallimusiikkifestivaali @ Jyväskylä, Lutakko 02.02.2013

LTJKL

"Loppu Tulee-metallimusiikkifestivaali järjestetään Jyväskylässä jo kolmannen kerran - ja luonnollisesti entistäkin rankemmalla kaliiberilla! Pääkallonpaikka on vaihtunut kotoisesta Katseesta legendaariseen Tanssisali Lutakkoon, ja orkestereiden raskaustaso noussut äärivihaisesta maksimaalisen äkäiseen ulosantiin.

Itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään grind-taivaan kirkkain tähti, Vaasassa vuonna 1993 perustettu Rotten Sound. Alkuvuodesta 2013 ilmestyvä Species at War-minilevy ja yhteistuumin Pig Destroyerin kanssa julkaistava split-albumi pitävät huolen siitä, että Rotisko näkyy ja kuuluu kuluvana vuonna kenties voimakkaammin kuin koskaan parikymmenvuotisen historiansa aikana. Toinen pääkurmuuttajista on oululainen black-komppania Impaled Nazarene, joka julkaisi tupla-DVD:n "1990-2012" lokakuun lopulla. Edellisen studioalbuminsa laulaja Mika "Sluti" Luttisen johdolla vuonna 2010 pihalle rykäissyt orkesteri keikkailee nykyään enää harvakseltaan, joten Loppu Tulee-keikka lienee ensimmäinen ja mahdollisesti myös viimeinen pitkään aikaan. Kulttiyhtyeen kannattajat siis hoks hoks! Brutaalin kärkitrion täydentää seinäjokelainen grind-poppoo Carnalation, jonka debyyttialbumi Deathmask keräsi viime vuonna suitsutusta liki jokaisessa metallimediassa. Lopun keikka on Carnalationin kevään ainokainen, joten tätä tehomyllyä tuskin tulet tapaamaan aivan piakkoin lauteilla. Rankan illan avaavat jyväskyläläiset nousevat suuruudet Dark Days Ahead ja Blood-Stained, sekä yhdessä Kaaoszinen kanssa toteutettavan demoskaban voittaja.

Loppu Tulee - ja niin tulee turpaankin.


LOPPU TULEE 2013 @ TANSSISALI LUTAKKO

ROTTEN SOUND // IMPALED NAZARENE // CARNALATION // DARK DAYS AHEAD // BLOOD-STAINED // +1

OVET 18:00 - 02:00

LIPUT 18€ (OVELTA 20€)


www.jelmu.net/keikat

https://www.facebook.com/events/475686012463911/

Vastauksesi

Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Metallimusiikki.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.