Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Huomioi, että tämä on sivu 453 yhteensä 487 sivusta. Sivuston etusivulla on tuoreimmat julkaisut.

Kaihoro: "Boulder".

 • Julkaistiin keskiviikkona 31.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 834 kertaa
 • Bändit:

Kaihoro-bändin jäsenet seisovat soittokamojen äärellä.Kotimainen Kaihoro, jonka kokoonpanoon kuuluu Total Devastation-, Omnium Gatherum- ja Manitou-yhtyeiden jäseniä, aikoo julkaista toisen täyspitkän albuminsa maaliskuussa. Albumin nimi on "Boulder" ja se julkaistaan Playground Musicin kautta. Kiekko on jatkoa Kaihoron v. 2004 julkaisemalle "Mainheadskull"-albumille. "Boulder" äänitettiin viime vuoden helmikuussa Manu Audio Studiossa, joka sijaitsee keskellä Kouvolaa. Albumi miksattiin viime syksyn aikana. Bändi julkaisi netissä kappaleen "I Got the Beast in My Blood", jonka voi ladata suoraan tästä.

Lue koko julkaisu…

Summer Breeze Festival: After Forever, Karkadan.

After Forever ja Kardakan vahvistettiin saapuvaksi Saksassa kymmenettä kertaa järjestettäville Summer Breeze -festareille. Tapahtumaa vietetään elokuun 16.–18. päivä Dinkelsbühl-nimisellä paikkakunnalla. Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.summer-breeze.de.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor: "Purgatory Of The Second Sun".

 • Julkaistiin tiistaina 30.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1113 kertaa
 • Bändit:

Pain Confessor -bändin mustavalkoinen promokuva. Kuvassa näkyy kuusi miestä, joista lähes kaikilla on pitkät hiukset.Kotimainen metalliryhmä Pain Confessor (www.painconfessor.com) on julkaissut nettisivuillaan tiedotteen, missä paljastetaan yhtyeen kolmannen albumin "Purgatory Of The Second Sun", kappalelista. Kiekkohan julkaistaan Suomessa maaliskuun 14. päivä. Levy sisältää 10 biisiä.

"Purgatory Of The Second Sun" -albumi äänitettiin Fantom-studiossa ja sitä on luonnehdittu raa’aksi ja raivopäiseksi. Kiekon kymmenestä biisistä 80% kertoo sodasta ja loput 20% on raskasta, kuin marssia kohti hirsipuuta.

Lue koko julkaisu…

Graveworm: albumi on valmis.

 • Julkaistiin tiistaina 30.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 814 kertaa
 • Bändit:

Graveworm-bändin jäsenet seisovat kivikkoisessa rannassa. Taustalla vesiputous.Italialais-saksalainen gootti/black metal -bändi Graveworm (www.graveworm.de) on juuri saanut valmiiksi kuudennen albuminsa äänitystyöt Stage One -studioilla Saksassa. Albumin tuottajana toimi Andy Classen, joka on tuttu hänen kytköksistään sellaisiin bändeihin kuin Dew-Scented, Callenish Circle, Tankard ja Occult. Graveworm-yhtyeen uusin rykäisy on jatkoa bändin vuonna 2005 julkaisemalle "(N)utopia"-nimiselle kiekolle. Albumi sisältää 10 biisiä ja sillä käy vierailemassa Kataklysm-bändin Maurizio Iacono sekä Matze-niminen mies The Sorrow -yhtyeen riveistä. Kiekkoa sopii odottaa julkaistavaksi 11. päivä toukokuuta Nuclear Blast Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…

Cradle Of Filth kiertää Iso-Britanniaa.

 • Julkaistiin maanantaina 29.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1150 kertaa
 • Bändit:

Cradle Of Filth -bändin jäsenet seisovat puulattialla, puuseinää vasten. Miehillä nahka-asusteita yllään.Brittibändi Cradle Of Filth (www.cradleoffilth.com) on julkaissut nettisivuillaan Iso-Britannian-kiertueen aikataulun. Bändi tekee näillä näkymin huhtikuussa 11 keikkaa kotimaassaan.

Bändin tuorein albumi, "Thornography", on jatkoa yhtyeen vuonna 2004 julkaisemalle "Nymphetamine"-albumille. Uusin tuotos äänitettiin Lincolnshiressä tuottaja Rob Caggianon avustuksella. Caggiano on tehnyt töitä mm. sellaisille bändeille kuin Bleeding Through ja Anthrax. "Thornography" miksattiin Backstage Studioilla Derbyshiressä Andy Sneap -nimisen miehen toimesta.

Lue koko julkaisu…

Unleashed, Belphegor, Kataklysm kiertävät.

Ruotsalainen death metal -bändi Unleashed (www.unleashed.se) aikoo lähteä kiertämään Eurooppaa Belphegor-bändin seurassa. Kiertueen nimi on "Midvinterblot European Tour Part II" ja se aloitetaan toukokuun 12. päivä Irlannista — kiertue päättyy kesäkuun alussa. Reissussa on mukana toukokuun 15.–25. päivä tehtävien keikkojen aikana myös Kataklysm-bändi, sekä Arkhon Infaustus aikavälillä 26.05.–02.06.

Lue koko julkaisu…

Master: "Slaves To Society".

 • Julkaistiin sunnuntaina 28.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 792 kertaa
 • Bändit:

Legendaarinen dm-bändi Master aikoo julkaista uuden albumin, minkä nimeksi bändi antoi "Slaves To Society", huhtikuun 13. päiäv Twilight-Vertriebin kautta. Kiekko äänitettiin Shaark Studioilla, Tsekkoslovakiassa.

Master on perustettu USA:n Chicagossa vuonna 1983 — bänditoiminta kuitenkin käynnistyi Master-nimen alla vasta v. 1985. Yhtyeen debyyttialbumi, minkä nimi on yksinkertaisesti "Master", äänitettiin kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla Jim Martinelli soitti kitarat ja Aaron Nickeas rummut. Bändin tuolloinen levy-yhtiö, Nuclear Blast, ei kuitenkaan hyväksynyt ensimmäistä äänitettä. Master äänitti albumin toisen kerran Schmidtin ollessa rummuissa ja Mittelbrunin soittaessa kitaraa.

Lue koko julkaisu…

Eternal Darkness: "Total Darkness".

 • Julkaistiin sunnuntaina 28.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1192 kertaa
 • Bändit:

Doom/death metallin legenda, Eternal Darkness, jonka kokoonpanoon kuuluu The Black ja Crypt of Kerberos -bändien jäseniä, on juuri julkaissut "Total Darkness" -nimisen kokoelmalevyn. Kokoelma julkaistiin Morbid Wrath Recordsin kautta ja se sisältää 17 biisiä — levyn mukana tulee harvinaisempia bändikuvia ja bonusmateriaalia. "Total Darkness" -levyn vinyyliversio tulee sisältämään 11 kappaletta. Se julkaistaan vasta myöhemmin kuluvana vuonna.

Lue koko julkaisu…

Demonical, Nunslaughter ja Nominon kiertävät Eurooppaa.

Demonical-bändin mustavalkoinen ja ylivalottunut promokuva. Neljä miestä.Demonical (www.demonical.net), joka on nuori ruotsalainen death metal -yhtye, minkä kokoonpanoon kuuluu kolme entistä Centinex-bändin jäsentä, kerääntyy Nunslaughterin ja Nominonin ympärille tehdäkseen "Nordic Nightmare Tour 2007" -kiertueen. Kiertäminen aloitetaan heinäkuun alussa. Bändit tekevät Suomessakin lukuisia keikkoja, mutta esiintyvät myös Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lue koko julkaisu…

Rock Hard Festival: Armored Saint.

 • Julkaistiin lauantaina 27.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 527 kertaa
 • Bändit:

Tämän vuoden Rock Hard Festival (www.rockhardfestival.de) -tapahtumaan, mikä järjestetään Saksan Gelsenkirchen-nimisellä paikkakunnalla toukokuun 25.–27. päivä, on vahvistettu saapuvaksi uusia esiintyjiä. Festareilla tärykalvoja takoo mm. suomalainen Korpiklaani, ulkomaisesta tarjonnasta vastaa mm. Armored Saint, Dark Funeral ja Amon Amarth.

Armored Saint teki useita keikkoja Euroopassa ja USA:ssa viime kesän aikana, joista osta taltioitiin käytettäväksi bändin tulevalla live-DVD-julkaisulla. AS:n huhutaan sen aikovan tehdä uuden studioalbumin. Bändin tällä hetkellä tuorein julkaisema albumi, "Revelation", on vuodelta 2000, mikä julkaistiin Metal Blade -levy-yhtiön kautta.

Lue koko julkaisu…