Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Amorphis julkaisi "Enchanted By The Moon" -lyriikkavideon

 • Julkaistiin lauantaina 06.04.2013.
 • Luettu 892 kertaa
 • Bändit:

Erittäin yksityiskohtainen ja harmaasävyinen piirros ihmisestä, jonka pää on kuin hauenleukojen välissä. Kuvan alaosassa Amorphiksen logo.Julkaistaan 19.4.2013

Amorphis julkaisee yhdennentoista albuminsa, "The Circle", 19. huhtikuuta. Pitkäsoiton ensimmäinen single "Hopeless Days" julkaistiin Kalevalanpäivänä helmikuussa. Albumin toinen single, "The Wanderer", on esitelty juuri radioille.

"Circle" -albumilta on julkaistu tätä ennen kaksi muuta lyriikkavideota; "Shades Of Grey" ja "Hopeless Days". Yhtye julkaisu juuri kolmannen lyriikkavideon "Enchanted By The Moon" -kappaleesta. Katso video täältä.

Yhtye juhlii uuden "Circle"-albuminsa julkaisua levynjulkkarikeikalla Helsingin The Circuksessa torstaina 25. huhtikuuta. The Circuksen konsertti on Amorphiksen ensimmäinen Suomessa tämän vuoden puolella ja tällä harvinaislaatuisella keikalla kuullaan uusi albumi kokonaisuudessaan. Liput keikalle voi varata Tiketistä hintaan 22 €. Keikalle on 18 vuoden ikäraja. Torstaina 25. huhtikuuta koettava illanvietto alkaa ovien avautumisella kello 19. Kameroiden, nauhureiden, pullojen, purkkien ja vaarallisten esineiden tuominen keikkapaikalle on kielletty.

Ryhmäkuva Amorphiksen kokoonpanosta seisomassa tummanruskeaa taustaa. Etualalla viiksekäs ja rastapäinen Tomi Joutsen.
Kuvassa Amorphis. Etualalla vokalisti Tomi Joutsen.

"Circle"-albumin tuotti ja miksasi Hypocrisy- ja Pain-yhtyeistä tuttu Peter Tägtgren. Tägtgren on aiemmin tuottanut mm. Children of Bodomia, Immortalia, Dimmu Borgiria ja Sabatonia.

"Circle"-albumin kappaleet:

 1. Shades Of Gray
 2. Mission
 3. The Wanderer
 4. Narrow Path
 5. Hopeless Days
 6. Nightbird’s Song
 7. Into The Abyss
 8. Enchanted By The Moon
 9. A New Day

Amorphis on:

 • Tomi Joutsen (laulu)
 • Esa Holopainen (kitara)
 • Tomi Koivusaari (kitara)
 • Niclas Etelävuori (basso)
 • Santeri Kallio (kosketinsoittimet)
 • Jan Rechberger (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 149 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.