Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Amorphiksen uusi single "Hopeless Days" ilmestyy tänään

 • Julkaistiin perjantaina 01.03.2013.
 • Luettu 1138 kertaa
 • Bändit:

Musta tausta, jota vasten koristeellinen plakaatti, jonka päällä symmetrinen nauhakuvio. Sen yllä Amorphiksen logo.Julkaistaan 1.3.2013

Amorphis julkaisee yhdennentoista albuminsa, "Circle", 19. huhtikuuta. Pitkäsoiton ensimmäinen single "Hopeless Days" ilmestyy digitaalisesti tänään perjantaina. Single sai ensisoittonsa torstaina Kalevalan päivänä Radio Rockin iltavuorossa heti kello 18 jälkeen.

Yhtye juhlii uuden "Circle"-albuminsa julkaisua levynjulkkarikeikalla Helsingin The Circuksessa torstaina 25. huhtikuuta. The Circuksen konsertti on Amorphiksen ensimmäinen Suomessa tämän vuoden puolella ja tällä harvinaislaatuisella keikalla kuullaan uusi albumi kokonaisuudessaan. Liput myy Tiketti.

"Circle"-albumin on tuottanut ja miksannut Hypocrisy- ja Pain-yhtyeistä tuttu Peter Tägtgren. Tägtgren on aiemmin tuottanut mm. Children of Bodomia, Immortalia, Dimmu Borgiria ja Sabatonia.

Amorphiksen sanoittaja, Pekka Kainulainen, kuvailee "Circle"-albumin konseptia seuraavanlaisesti: Tarinan kertoja on saanut syntymässään huonot kortit. Itsensä ulkopuoliseksi kokeva, erittäin potentiaalinen syrjäytyjä, saa onnettomuuden kautta, kriisin jälkeen, yhteyden sisäisiin voimiinsa. Jostain toisesta ajasta lähetetään opas hänen luokseen. Hän saa mahdollisuuden vaikuttaa omaan elämäänsä, muuttaa kohtaloaan. Kalevalaisen Suomen menneisyydestä hän löytää oman henkisen heimonsa ja löytää sen voiman, jonka avulla pystyy kääntämään tuhoon tuomitun elämänsä suunnan. Tämä on selviytymistarina.

"Circle"-albumin kappaleet:

 1. Shades Of Gray
 2. Mission
 3. The Wanderer
 4. Narrow Path
 5. Hopeless Days
 6. Nightbird’s Song
 7. Into The Abyss
 8. Enchanted By The Moon
 9. A New Day

Amorphis on:

 • Tomi Joutsen (laulu)
 • Esa Holopainen (kitara)
 • Tomi Koivusaari (kitara)
 • Santeri Kallio (kosketinsoittimet)
 • Niclas Etelävuori (basso)
 • Jan Rechberger (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 166 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.