Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Celestial Bloodshed: "Cursed, Scarred and Forever Possessed".

Norjan Trondheimissa perustettu mustaa metallia mättävä Celestial Bloodshed on aikeissa julkaista debyyttialbuminsa, nimeltään “Cursed, Scarred and Forever Possessed” huhtikuussa kuluvana vuonna Debemur Morti Productionsin kautta. Albumi sisältää seitsemän biisiä, joihin yhtye on pyrkinyt lataamaan kylmää ja karkeaa metallimättöä. Bändin levy-yhtiön kautta voi käydä kuuntelemassa levyn nimikkobiisin kokonaisuudessaan. Kappaleen voi ladata mp3-tiedostona suoraan täältä.

Ennen esikoisalbumia yhtyeeltä on ilmestynyt EP-kiekko, minkä nimeksi bändi risti “Celestial Bloodshed”, pari vuotta sitten Apocalyptic Empire Recordsin kautta julkaistuna. EP:n painosmääräksi rajoitettiin 500 kopiota. Levyn 100:n ensimmäisen kopion mukana tuli kylkiäisinä bändijuliste. Kiekko sisältää kaksi kappaletta; “Truth is thuth Beyond the God” ja “The Pain Remains Insaine”, joista kertyy soittoaikaa vajaat yhdeksän minuuttia.

“Cursed, Scarred and Forever Possessed” -albumin kappaleet:

  1. Intro
  2. Cursed, Scarred And Forever Possessed
  3. Sign of the Zodiac
  4. Truth is Truth, Beyond The God
  5. All Praise to Thee
  6. Gospel of Hate
  7. Demon of Old

Celestial Bloodshed on:

  • Steingrim Torson (laulu)
  • Luctus (basso ja kitara)
  • Tiller (rummut)

Yhtye perustettiin uuden vuosituhannen alussa. Se on alusta lähtien pyrkinyt aiheuttamaan puhdasta black metallia varustettuna satanistisella ja vihaisella latauksella.

Perustamisensa jälkeen bändi vietti vuoden ajan luodessa biisejä ja harjoitellessa niiden soittamista. Sen jälkeen se äänitti demon, jota seurasi 7”-EP:n valmistuminen.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 90 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.


getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);})();