Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Colosseum: debyyttialbumin kappaleet.

 • Julkaistiin keskiviikkona 23.05.2007.
 • Luettu 655 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen funeral doom -yhtye Colosseum , jonka kokoonpanoon kuuluu Yearning-ryhmän laulaja, kitaristi ja syntikansoittaja Juhani, basisti Janne Rämö, kitaristi ja tuotantopuolesta vastaava Olli Haaranen sekä rumpali Sameli Köykkä, on saanut valmiiksi esikoisalbuminsa kappalelistan. Julkaisu, mikä ilmestyy marraskuussa Firebox Recordsin kautta, sisältää yhteensä kuusi kappaletta. Osa biisien demoversioista löytyy myös yhtyeen nettisivuilta, josta ne voi käydä kuuntelemassa.

Metallimusiikki.net uutisoi helmikuussa, että Colosseum solmi levytyssopimuksen FR:n kanssa muutamia kuukausia sitten.

“Chapter I: Delirium” -albumin kappaleet:

 1. The Gate of Adar
 2. Corridors of Desolation
 3. Weathered
 4. Saturnine Vastness
 5. Aesthetics of the Grotesque
 6. Delirium

Bändin nettisivuilla voi käydä kuuntelemassa Colosseumin kolme demobiisiä, jotka ovat “Saturnine Vastness”, “Gate of Adar2 ja “Aesthetics of the Grotesque”. Biisit voi ladata mp3-kappaleina.

Yhtye äänitti orkestraaliset osuudet ja rummut HWP Studion / Haven Studion tiloissa. Seuraavaksi ryhmä reissaa klaukkalalaisen D-Studion suuntaan, jossa kiekon äänitystöitä on tarkoitus jatkaa.

Colosseum on:

 • O.H (kitara)
 • J.P (laulu ja kitara)
 • J.R (basso)

Bändi perustettiin viime vuoden puolella J.P.:n toimesta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 94 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.