Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Cradle Of Filth: "Thornography"-albumi kipusi Iso-Britannian albumilistalle.

Brittibändi Cradle Of Filthin tuorein julkaisu, albumi nimeltään “Thornography”, on kivunnut Iso-Britannian virallisen albumilistan sijalle 46. Bändi tuorein albumi äänitettiin englantilaisessa Chapel-studiossa tuottaja Rob Caggianon avustuksella. Caggiano on tuottanut musiikkia COF:in lisäksi sellaisille bändeille kuin Bleeding Through ja Anthrax.

Cradle Of Filth -bändin tuorein musiikkivideo, “Temptation”, on laitettu nettiin katsottavaksi. Kyseisen musiikkivideon voi käydä tarkastamassa täällä Metallimusiikki.net:in Musiikkivideot-osiossa — ko. videon voi katsoa myös suoraan klikkaamalla tästä.

“Temptation”-kappale on otettu COF:in “Thornography”-albumilta, joka julkaistiin viime viikolla (lokakuun 17. päivä). Albumi laskettiin levitykseen Roadrunner Recordsin kautta. “Thornography” on jatkoa Cradle Of Filthin vuonna 2004 julkaisemalle “Nymphetamine”-kiekolle.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 63 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.