Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Hollantilainen DJ-sensaatio Headhunterz ensimmäistä kertaa Suomeen

  • Julkaistiin keskiviikkona 24.07.2013.
  • Luettu 2772 kertaa
  • Bändit:

Monday Bar & Black XL: Headhunterz 7.9.2013 @ The Circus, Helsinki.Järjestetään 7.9.2013

Elektronista tanssimusiikkia klubikansalle tarjoava ruotsalainen Monday Bar -tapahtumakonsepti sekä kotimainen Club Life -tapahtumatuottaja tuovat tämän syksyn kiistatta kovaluokkaisimman elektronisen musiikin artistin Suomeen, kun huippumaineeseen noussut DJ-tuottaja Headhunterz nousee Helsingin The Circus -yökerhon lavalle lauantaina 7. päivä syyskuuta.

Hollantilaisen Headhunterzin keikka The Circuksessa on historiallinen, sillä se on artistin ensiesiintyminen Suomessa. Monday Bar ja Club Life ovat tuoneet monia huippuluokan DJ:tä pohjoismaihin; levyjä ovat käyneet pyörittämässä muun muassa Showtek ja Armin van Buuren.

Willem Rebergin luotsaama Headhunterz tunnetaan hardstyle-musiikkigenren luojana ja näin ollen elektronisen tanssimusiikin edelläkävijänä. Loppuunmyytyjä keikkoja mies on soittanut ympäri maailmaa ja yhteistyöt; kuten Hardwellin kanssa tehty "Spaceman" ja Nicky Romerolle tuotettu "Toulouse", ovat nostaneet Headunterzin maailmanlaajuiseen suosioon. Vuonna 2012 Headhunterz rankattiin 11. sijalle DJ Magazininen Vuoden TOP 100 -listauksessa. Tämä on tähän mennessä paras sijoitus hardstyle artistilta koskaan.

Monday Bar on Ruotsin vanhin ja kiistatta tunnetuin klubikonsepti. Vuonna 1992 viikoittaisiksi bileiksi perustettu Monday Bar on tätä nykyä käsite ympäri maailmaa klubiristeilyillään sekä kuukausittaisilla musiikkitapahtumillaan.

The Circuksessa lauantaina 7. syyskuuta Headhunterzin kanssa lavalle nousevat kotimaan kärkinimet: Heavyweight Dj’s, Proteus, J7, Lucky Chucky & Daddy Flix.

The Circuksessa tapahtuu 7.9.2013

  • Lauantaina 7.9.2013, alkaen kello 22
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Pääsyliput Tiketistä: Early Bird -lippu 15 € ja normilippu 20 €, VIP-lippu 30 €)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 135 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.