Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Edenbridge etsii uutta kitaristia.

 • Julkaistiin perjantaina 28.09.2007.
 • Luettu 705 kertaa
 • Bändit:

Mustahiuksinen Edenbridge-bändin naislaulaja seisoo ulkoilmassa pukeutuneena valkoisiin vaatteisiin. Naisella tyyni ilme kasvoilla, hän katsoo vasemmalle. Taustalla näkyy metsää ja sinistä taivasta, taaempana vuoria. Vuoren yli harppaa sateenkaari.Kuvassa bändin laulaja

Edenbridge , joka on itävaltalainen sinfonista metallia hönkivä yhtye, manifestoi nettisivuillaan etsivänsä uutta kitaristia. Yhtyeen edellinen kitarataituri, Robert Schoenleitner, ei nimittäin pysty enää hoitamaan velvoitteitaan bändissä johtuen ammatillisista syistä. Miehen työelämä ei anna periksi kun Edenbridgen on tarkoitus lähteä kiertueelle, jonka takia nyt etsitäänkin lahjakasta kitaristia. Bändi kehottaa kiinnostuneita tahoja lähettämään oitis sähköpostitse hakemuksen jonka mukana on CV, valokuvia, mp3- ja/tai videonäytteitä.

Bändin seuraavan albumin orkestraaliset osuudet on tarkoitus äänittää 12. lokakuuta Prahassa. Edenbridgen musiikillista ulosantia tukee mahtava 65 hengestä muodostettu Czech Film Orchestra, johon kuuluu jäseniä niin Prahan Filhamonisesta Orkesterista kuin tšekkiläisestä Czech State Opera Orchestrastakin. Kokoonpano on aikaisemmin tehnyt musiikin merkeissä töitä useiden Hollywood-elokuvien parissa. Edenbridge aikoo käyttää orkesterin musiikkia yhdeksässä kymmenestä albumin kappaleesta, sekä lisäksi introssa.

Yhtyeen kitaristi-kosketinsoittaja Lanvallin luomat orkestraaliset sovitukset viimeisteltiin hiljattain huippuunsa konduktöörinä, säveltäjänä ja harmonikansoittajana kannuksensa hankkineen Enrique Ugarten toimesta.

Bändi ei ole paljastanut vieläkään uuden kiekon täydellistä soittolistaa, mutta se tulee sisältämään ainakin seuraavat biisit:

 • Undying Devotion
 • Fallen from Grace
 • Place of Higher Power
 • Whale Rider
 • Remember Me

Edenbridgen tuorein julkaisu on eräänlainen kokoelmakiekko, joka sisältää myös harvinaisempia biisejä. Se julkaistiin 1. kesäkuuta. Kiekon nimeksi yhtye antoi “The Chronicles of Eden”. Julkaisusta painettiin tupla-CD:n lisäksi kahdella CD-levyllä varustettu rajoitettu digipak-versio. Paketin ensimmäinen levy sisältää kolme aivan uutta kappaletta, julkaisemattomia biisejä ja kaikki aikaisemmilla albumeilla kuullut bonuskappaleet levyjen Japanin- ja Euroopan-versioilta. Lisäksi faneja hemmotellaan biiseillä, joita julkaistiin vain loppuunmyydyillä single-lohkaisuilla. Julkaisun toinen CD sisältää viideltä studioalbumilta bändin valitsemat parhaat biisit.

Bändin viides studioalbumi on “The Grand Design”. Se julkaistiin viime vuonna. Levy on seuraaja yhtyeen vuoden 2004 vaiheilla valmistamalle “Shine”-opukselle.

Edenbridge on:

 • Sabine Edelsbacher (laulu)
 • Lanvall (kitara ja kosketinsoittimet)
 • Frank Bindig (basso)
 • Sebastian Lanser (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 237 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.