Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Edenbridge: "Solitaire".

 • Julkaistiin perjantaina 18.12.2009.
 • Luettu 926 kertaa
 • Bändit:

Kolme mustiin pukeutunutta miestä ja yksi kuolleen puun oksassa roikkuva nainen. Joukkio on hietikolla suuren pilvisen taivaan alla. Taivas on punertava ja räiskyvänkeltainen. Yhtyeen miesjäsenillä mustat nahkahousut jalassa ja naisella ei ole housuja laiKuvassa Edenbridge

Itävaltalainen Edenbridge kutsuu seitsemättä studioalbumiaan nimellä “Solitaire”. Se julkaistaan toukokuussa 2009, mutta tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole toistaiseksi tiedossa. Naislaulajalla tähditetty metalliyhtye aikoo julkaista uusimmasta albumistaan erikoisversion, jossa on bonuskappaleet “Eternity” ja “Inward Passage”. Eilen torstaina kiekkonsa nauhoitusurakan päättänyt Edenbridge uutisoi aikaisemmin uuden musiikkimateriaalin olevan vuonna 2008 julkaistu “MyEarthDream”-kiekkoa melankolisempi ja tunnelmallisempi, mutta samat sinfoniset tyylit ovat uudellakin levyllä kuultavissa. Lisäksi “Solitaire”-albumin yhtye uskoo sisältävän ainakin pari todellista hittiviisua, jotka molemmat sopivat erinomaisesti musiikkivideoiksi.

Edenbridgen uusimman albumin rumpuraidat nauhoitettiin vain puolentoista päivän pituisena ajanjaksona Itävallan Wienissä sijaitsevan Wild One Studion tiloissa elokuussa. Rumpuraitojen nauhoittamisen jälkeen bändi lähti Euroopan-kiertueelle, jonka päätyttyä syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla levyn luomista jatkettiin kitaroiden, basson ja lauluosuuksien ikuistamisella Farpoint Station Studiossa. Edenbridgen johtama kiertue Euroopassa käynnistyi 15. syyskuuta ja päättyi saman kuukauden 26. päivä. Reissussa ryhmä soitteli Serenity-nimisen metallibändin seurassa.

“Solitaire”-albumin kappaleet:

 1. Entree Unique
 2. Solitaire
 3. Higher
 4. Skyline’s End
 5. Bon Voyage Vagabond
 6. Come Undone
 7. Out Of This World
 8. Further Afield
 9. A Virtual Dream?
 10. Brothers On Diamir
 11. Exit Unique

Edenbridge julkaisi toukokuun alussa livealbumin “LiveEarthDream”. Se sisältää biisimateriaalia vuonna 2008 tehdyistä konserteista eri puolilla Euroopaa. Tämä livelevy julkaistiin vain 1000 kappaleen suuruisena painoksena. Albumilla kuullaan runsaasti biisejä viime vuonna ilmestyneen “MyEarthDream”-kiekon soittolistalta. Tämän albumin yhtye antoi masteroitavaksi helsinkiläisen Finnvoxin studioiden Mika Jussilalle. Bändi tarjoaa aikaisemmista äänitteistään audioklippejä MySpace-sivuillaan.

Edenbridge on:

 • Sabine Edelsbacher (laulu)
 • Lanvall (kitarat ja kosketinsoittimet)
 • Dominik Sebastian (kitara)
 • Simon Holzknecht (basso)
 • Max Pointner (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 169 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.