Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Edenbridge: "The Bonding"

 • Julkaistiin torstaina 20.06.2013.
 • Luettu 1136 kertaa
 • Bändit:

Pyörteenä kulkeva portaikko, jonka keskellä kaukaisuudessa kellertävää valon hohdetta. Kuvan yläosassa hopeisella värillä Edenbridge-logo.Julkaistaan 24.6.2013

Sinfonista metallia soittava itävaltalaisyhtye Edenbridge latasi äskettäin nettiin katsottavaksi ja kuunneltavaksi seuraavan studioalbuminsa videotrailerin. Bändiltä ilmestyy "The Bonding" -niminen opus 24. päivä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa 2. heinäkuuta. Saksassa, bändin kotimaassa Italiassa ja myös Sveitsissä pitkäsoitto ilmestyy jo ensi perjantaina. Aikaisemmin Edenbridge julkaisi YouTubessa musiikkivideon uutukaiskappaleesta "Alight a New Tomorrow". Metalliryhmä tarjoaa sadalle albumin ensimmäisenä ennakkoon tilanneelle fanille mahdollisuuden saada albumista nimikirjoitetun version. Kiekon erikoispainos sisältää 32-sivuisen kansilehtisen. Myytävänä on myös tavanomainen CD-vaihtoehto, sekä tuplavinyyliversio.

"The Bonding" -albumin kansitaiteen toteutti yhdysvaltalainen Anthony Clarkson. Albumilla kuullaan ensimmäistä kertaa uutena basistina Wolfgang Rothbaueria, joka on yhtyeen jäsenten vanha tuttava, koska mies soittaa myös In Slumberissa ja Thirdmoonissa, joissa molemmissa on myös Edenbridgen jäseniä.

Edenbridge kiinnitettiin hiljattain saksalaiselle SPV / Steamhammerille. Bändin pääasiallinen säveltäjä Lanvall valotti neuvotteluita käydyn kuukausien ajan. Fanit voivat odottaa kuulevansa emotionaalista ja voimakasta musiikkia. Hän kiittää Napalm Recordsia viimeisistä kuudesta yhteistyövuodesta.

"The Bonding" -albumin kappaleet:

 1. Mystic River
 2. Alight A New Tomorrow
 3. Star-Crossed Dreamer
 4. The Invisible Force
 5. Into A Sea Of Souls
 6. Far Out Of Reach
 7. Shadows Of My Memory
 8. Death Is Not The End
 9. The Bonding

Edenbridge on:

 • Sabine Edelsbacher (laulu)
 • Lanvall (kitarat, piano, kosketinsoittimet, basso ja kacapi)
 • Dominik Sebastian (kitara)
 • Wolfgang Rothbauer (basso ja laulu)
 • Max Pointner (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 140 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.