Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Hatesphere: Jacob Bredahl erotettu.

Verenpunainen Hatesphere-logo mustaa taustaa vasten. Ensimmäinen kirjain suurempi kuin muut, samoin 'S'–kirjain. Fontti on jykevä ja kulmikas ja se on osittain kulunut.Laittoi laulajan vaihtoon

Tanskalaisen tm:n alhossa piehtaroiva Hatesphere uutisoi nettisivuillaan maailmankirjojen menneen sekaisin, sillä yhtyeen pitkäaikaisena laulajana toiminut Jacob Bredahl on päätetty ottaa pois kokoonapanosta. Eroaminen johtui henkilökohtaisista syistä. Syyt ovat muhineet bändin sisällä jo jonkin aikaa ja nyt tuli hetki tehdä paras ratkaisu bändiä ajatellen. Vokalistina toiminut Bredahl ei yhtyeen muiden jäsenten mukaan kyennyt antamaan Hatespherelle tulevaisuudessa täyttä panostusta. Se johti tähän lopputulokseen. Jäsenet kiittävät Jacobia yhteisestä vuosikymmenestä, jonka aikana töitä on paiskittu ahkerasti ja hyvistä hetkistä nautittu yhdessä. He toivottavat Jacobille parhainta jatkoa.

Hatesphere uutisoi samaan hengenvetoon järjestävänsä juuri koe-esiintymisiä etsiessään uutta laulajaa. Bändi joutui perumaan tämän vokalistin vaihdoksen ja odottamattomien taloudellisten syiden vuoksi tulevan Euroopan-kiertueensa, jonka sen piti tehdä yhdessä norjalaisen Dimmu Borgirin sekä viikinkimetallia mättävän Amon Amarthin kanssa. Tanskalaiset pahoittelevat syvästi tapahtunutta, mutta toteaa, ettei kiertuekysymystä yksinkertaisesti kyetty ratkaisemaan muulla tavalla. Uuden laulajankin etsiminen kymmenen päivän sisällä vaikutti epätodennäköiseltä. Kiertueen jälkeen varmistetut konsertit pysyvät kuitenkin voimassa eikä niitä lähdetä perumaan. Hatesphere lupaa hyvittää peruuntuneita keikkoja faneilleen.

Bändi kertoo nettisivuillaan Hatesphereen aina kuuluneen kiinteänä osana sekä Jacob Bredahl että kitaristi Peter “Pepe” Lyse Hansen. Pepe on aina luonut valtaosan orkesterin biiseistä, joten vokalistin vaihtaminen ei vaikuta yhtyeen tulevaisuuteen ainakaan siltä saralta. Seuraavan albumin biisien kirjoittaminen on jo aloitettu. Nyt miehet etsivät tuoretta verta Hatesphere-myllyä pyörittämään.

Yhtye tunnustaa, että varmasti osa faneista kokee laulajan vaihtumisen hämmentäväksi tilanteeksi ja että sen tiimoilta syntyy paljon kysymyksiä. He toivovat nyt kuuntelijoitaan olemaan esittämättä tapahtunutta sivuavia kysymyksiä. Jacob on erotettu ja nyt bändi jatkaa eteenpäin. Lähes koko miehistön vaihtuminen kolmen kuukauden sisällä on toinen hämmennystä aiheuttava tosiasia, mutta se ei vaikuta bändin toimintaan.

Bändi erotti hiljattain kitaristinsa Henrik Jacobsenin, rumpalina toimineen Anders Gyldenøhin sekä basisti Mikael Ehlertin. Heidät on sittemmin ehditty korvaamaan tanskalaisen metallibändi Dawn Of Demisen ja Koldbornin jäsenillä, nimiltään Jakob Nyholm, Dennis Buhl ja Mixen Lindberg.

Yhtyeen uusin albumi, “Serpent Smiles and Killer Eyes”, kipusi Tanskan virallisen albumilistan sijalle n:o 26. Levyn miksasi tanskalaisen Antfarm-studioiden tiloissa Tue Madsen.

Hatespehre on:

  • Peter “Pepe” Lyse Hansen (kitara)
  • Jakob Nyholm (kitara)
  • Dennis Buhl (rummut)
  • Mixen Lindberg (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 293 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.