Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Hatesphere: rumpali ja basisti erosivat.

 • Julkaistiin maanantaina 11.06.2007.
 • Luettu 942 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Hatesphere-bändin miehistöstä, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta miestä. Keskimmäisenä heppu, jolla pitkähköt tummat hiukset, missä on kurveja. Parilla miehistä lyhyet tai puolipitkät hiukset.Jäljellä kaksi kitaristia & laulaja

Hatesphere , joka on tanskalainen thrash metal -bändi, kertoo joutuneensa ikävien koettelemusten kourittavaksi. Bändin rumpali Anders Gyldenøh ja basisti Mikael Ehlert eivät enää kuulu yhtyeen riveihin. Viimeisen yhteisen keikkansa he soittivat viime viikon tiistaina, jolloin Hatesphere toimi Megadethin tukena. Eroaminen ei tullut yllätyksenä — bändi tiesi jo kauan ennen tätä hetkeä, että molemmat heistä tulevat marssimaan omille teilleen. Viimeinen yhteinen keikka oli yhtyeeseen jäljelle jääneiden jäsenten mukaan mahtava. Hatesphere kiittää Andersia ja Mikaelin hyvistä, huonoista ja päihtyneistä yhteisistä hetkistä.

Yhtyeen laulaja Jacob kertoo, että nämä eroamiset synnyttävät taatusti huhuja. Mies haluaa katkaista ja runnella kuulopuheilta siivet sanomalla, että Hatesphere jatkaa edelleen toimintaansa ihan normaaliin tapaan. Bändillä paljon koettavaa edessä eikä parin miehen eroaminen muuta sitä miksikään. Luvassa on keikkailua festareilla jne. Orkesteri jatkaa tällä hetkellä toimintaansa kolmikkona.

Hatesphere kipusi kotimaansa albumilistan sijalle n:o 26 julkaisullaan “Serpent Smiles and Killer Eyes”. Kiekon miksasi Tue Madsen Antfarm-studioiden tiloissa Tanskassa. Bändi päätti aikoinaan keskittyä tällä pitkäsoitollaan perinteiseen rouskuttavan raskaaseen tyyliin. Levyllä kuullaan hieman hidastempoisempia kappaleita kuin aikaisemmilla julkaisuilla. Samalla albumilla kuultavat kitaraosuudet ovat voimakkaampia ja murskaavampia. “Serpent Smiles and Killer Eyes” on vienyt bändiä uuteen suuntaan, kohti kohtalaisen hidastempoista musiikkia. Hatesphere vitsailee, että bändin biisien perimmäinen tarkoitus, eli kuuntelijoiden korvien saaminen vuotamaan verta, ei ole muuttunut miksikään.

“Serpent Smiles and Killer Eyes” -albumin kappaleet:

 1. Lies and Deceit
 2. The Slain
 3. Damned below Judas
 4. Drinking with the King of the Dead
 5. Forever War
 6. Feeding the Demons
 7. Floating
 8. Let Them Hate
 9. Absolution

Hatesphere on:

 • Jacob Bredahl (laulu)
 • Peter “Pepe” Lyse Hansen (kitara)
 • Henrik “Heinz” Jacobsen (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 185 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.