Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Hatesphere: "The Great Bludgeoning".

 • Julkaistiin torstaina 25.08.2011.
 • Luettu 852 kertaa
 • Bändit:

Punainen, nuhjuinen pohjaväri ja sen päällä piirros ihmisen kallosta, jonka otsassa mustia ristejä. Kuvan yläosassa Hatespheren logo.Julkaistaan 21.9.2011

Tanskanmaan Hatesphere tiedottaa tuovansa esiin ensimmäiseksi Suomessa, Espanjassa ja Ruotsissa uuden studioalbuminsa. Thrashia ja death metal -vaikutteita sisältävä äänite ilmestyy nimellä "The Great Bludgeoning" mainituissa maissa ensi kuukauden 21. päivä. Myöhemmin syyskuussa levy rantautuu muuallekin Eurooppaan ja sitten Pohjois-Amerikkaan. Tanskassa äänitetty, miksattu ja masteroitu pitkäsoitto on bändin mukaan tietoisesti edeltänyttä albumia perinteisemmällä tyylillä soitettu. Bändi haluaa pysyä edelleen "vihaiselta" kuulostavana metallibändinä eikä halua lähteä muuttamaan hyväksi havaittua konseptia. Tätä tyyliä noudattaa biisimateriaalin lisäksi albumin nimi, kansitaide ja biisien sanoitukset.

Ohessa näkyvä kansi-ilme "The Great Bludgeoning" -albumille on Mircea Gabriel Eftemien loihtima. Saman graafikon kätten jälkeä näkyy myös Soilworkin ja oman bändinsä Mnemicin levytyksissä.

"The Great Bludgeoning" -albumin kappaleet:

 1. The Killer
 2. Venom
 3. Smell Of Death
 4. Decayer
 5. The Wail Of My Threnode
 6. Resurrect With A Vengeance
 7. The Great Bludgeoning
 8. Need To Kill
 9. Devil In Your Own Hell

Hatesphere lupaa uudellakin levyllä tarjota brutaaliutta, melodioita ja groovia sopivissa mittasuhteissa. Levyn säveltäminen ja äänittäminen sujui mahtavasti. Bändi odottaakin pääsevänsä jakamaan lopputuotteen faniensa kanssa. Ennen virallista julkaisuhetkeä kiekolta lohkaistaneen ensimmäinen näyteklippi ja musiikkivideo.

Hatesphere on:

 • Esse (laulu)
 • Jakob (kitara)
 • Pepe (kitara)
 • Jimmy (basso)
 • Mike (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 119 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.