Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Liquorworksiltä uusi levy

 • Julkaistiin torstaina 25.07.2013.
 • Luettu 1942 kertaa
 • Bändit:

Liquorworks julkaisi odotetun albuminsa, nimeltään "Muscle Explosion". Yhtye on jo pitkään edennyt kahden miehen voimin (Kosti Aho, Panu Rauhala), jotka ovat myös vastuussa sävellyskynän tuotoksista. Uudelta levyltä löytyy kuitenkin vierailijoita muun muassa For The Imperium -yhtyeestä. Uutta tuotantoa voisi luonnehtia progressiiviseksi metalliksi kokeellisilla elementeillä. Genrerajoja on rikottu tiuhaan tahtiin ja levyltä ei aggressiivisuutta puutu. Lisätietoja yhtyeestä löytyy sen Facebook-sivuilta.

Albumilla kuullaan tasan 10 biisiä, joista yksi on suomeksi nimetty "Pedon Unet". Levyllä kuullaan vokalistina Hakim Hietikkoa biiseissä "Decease From Above" sekä "Unnecessary Death". Lisäksi kitarasoolo soittolistan kolmannessa biisissä, joka on "Decease From Above", on Ville Suorsan soittama. Saksofonia kuullaan latinankielisessä "Nunc Est Bibendum" -kappaleessa Ukko Heinoselta. Levyn kansitaiteen toteutti Pia Teerikangas.

"Muscle Explosion" -albumin kappaleet:

 1. Catch69
 2. Annoying Man
 3. Decease From Above
 4. Protagonist
 5. Nunc Est Bibendum
 6. Unnecessary Death
 7. Braincell-worker
 8. Strap Games
 9. Pedon Unet
 10. Robotektor

Liquorworks on:

 • Kosti Aho (kitarat)
 • Panu-Pekka Rauhala (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 94 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.