Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

MaidenFest 2013 perjantaina 13.9. Turun Klubilla

Kolmas kierros MaidenFestejä, tai itse asiassa neljäs tapahtuma lajiaan, pamahtaa perjantaina 13.9 Turun Klubilla. Tapahtuma sai hyvän vastaanoton heti ensimmäisenä vuotenaan Tampereen ja Turun Klubeilla. Panokset kovenevat, sillä tänä vuonna on teemaksi valittu "Piece Of Mind" -albumi, sillä levyn julkaisusta on kulunut 30 vuotta. Sitä tulkitsemaan on saatu mukaan Taage Laiho (Kilpi, Mad Hatter’s Den), Luca Sturniolo (Voice Of Finland 2013) ja Erkki Seppänen (Dreamtale, KYPCK).

Mukana myös Coverslavesin vakiolaulaja Pekka Snellman mm. tulkitsemassa Paul DiAnnon ja Blaze Baileyn aikaista Maidenia. Toki "Piece Of Mind" -levyn lisäksi esitetään myös toinen mokoma Maidenia muilta levyiltä, joten paketti sopii kaikenlaisille yhtyeen faneille. Pääsyliput ovelta 12 euroa ja ennakkoon Tiketistä 10 € + toimituskulut. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.maidenfest.fi ja sen Facebook-tapahtumasivulta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 62 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.