Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

MetalOrgy 2013 pääsiäisenä

Tänä vuonna ei matkata Kyöpelivuorelle vaan MetalOrgyihin. Pääsiäisen aikaan basarit jytisee ja rokataan rajusti, koska viime joulukuussa sairastapauksen vuoksi peruttu MetalOrgy palaa takaisin 28.3.2013 Nosturissa. Kunnon ylösnousemukset yleisölleen takaa Cold Cold Ground, Deathchain, Fear of Domination sekä luonnollisesti myös lavoille paluun tekevä Turmion Kätilöt. Aikaisemmin ennakkoon hankitut liput käyvät sellaisenaan ja lisää lippuja saa Tiketistä. Aikataulut ja lisätiedot tapahtumasta löytyvät sen Facebook-tapahtumasivulta.

Metalli-iltamaa oli tarkoitus viettää joulutunnelmissa, mutta se peruttiin sen jälkeen kun tapahtuman toinen järjestäjä ja Turmion Kätilöiden laulaja Petja Turunen, alias MC Raaka Pee, oli saanut vakavan aivoverenkiertohäiriön. MetalOrgy 2012 -tapahtumaan hankitut pääsyliput käyvät maaliskuun MetalOrgyyn, ne on voinut myös palauttaa Tikettiin.

MetalOrgy 2013 -esiintyjät:

  • Turmion Kätilöt
  • Fear of Domination
  • Deathchain
  • Cold Cold Ground
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 66 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.