Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

My Dying Bride: "For Lies I Sire".

 • Julkaistiin perjantaina 16.01.2009.
 • Luettu 1244 kertaa
 • Bändit:

Brittiläinen doom metal -bändi My Dying Bride julkaisee 23. maaliskuuta 2009 studioalbuminsa “For Lies I Sire” Peaceville Recordsin kautta. Uusi albumi on seuraaja vuonna 2006 ilmestyneelle “A Line of Deathless Kings” -kiekolle. Bändi käytti uudenkin levynsä tuottajana Magsia, joka on työstänyt My Dying Briden musiikki useita kertoja aikaisemminkin. Brittibändin uran jo kymmenes albumi on bändin hiljattain medialle antaman lausunnon mukaan paras tähänastisista, kuten sopii odottaakin, sillä levyllä yhdistyy niin vanha kuin uusikin MDB-tyyli. Albumilla kuultavat viuluosuudet ovat ryhmän kertoman mukaan kuin henkäys menneestä.Samalla uudet kitarariffit ja lauluosuudet näyttävät tietä kohti tulevaisuutta. Bändin vokalisti Aaron Stainthorpen lausunnon mukaan “For Lies I Sire” on depressiivisin albumi, jonka My Dying Bride on kuunaan luonut.

Aaron Stainthorpen mukaan “A Line of Deathless Kigns” eroaa uudesta albumista siinä, että se on kevyempää ja valoisampaa materiaalia. Uudella pitkäsoitolla bändi on kyennyt kehittämään monipuolisempia melodioita, viemään lauluosuuksia yhä hämärämmille maille, kuten myös kitaristien luomia riffejä. Levyllä ei kuulla kosketinsoittaja Sarah Stantonin soittamista, sillä nainen joutui ottamaan lomaa ryhmästä kesäkuussa 2008 tultuaan raskaaksi. Kiekolla kuullaan kosketinsoittajana Katie Stonea.

Yorkshirelainen My Dying Bride julkaisi livelevyn “An Ode to Woe” vuonna 2008 yhdessä Peaceville Recordsin ja Snapper Musicin kanssa.

“For Lies I Sire” -albumin kappaleet:

 1. Fall With Me
 2. My Body, A Funeral
 3. The Lies I Sire
 4. Bring Me Victory
 5. Echoes From A Hollow Soul
 6. ShadowHaunt
 7. Santuario Di Sangue
 8. A Chapter in Loathing
 9. Death Triumphant

Yhtyeen vokalisti Aaron Stainthorpea haastateltiin marraskuussa 2008 Brittein saarilla järjestetyn Damnation Festivalin yhteydessä. Haastattelussa muusikko puhuu yhtyeen äänitystavoista, uudesta studioalbumista ja kosketinsoittaja-viulisti Katie Stonesta. Englanninkielisen haastattelun voi katsoa alta.

My Dying Bride on:

 • Aaron Stainthorpe (laulu)
 • Andrew Craighan (kitara)
 • Hamish Glencross (kitara)
 • Lena Abé (basso)
 • Dan Mullins (rummut)
 • Sarah Stanton (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 173 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.