Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Lammin Pellavarock pitää välivuoden.

Yksi Suomen perinteikkäimmistä raskaamman musiikin festivaaleista, Lammin Pellavarock, pitää välivuoden kesällä 2010 ja palaa näillä näkymin festivaalikartalle jälleen ensi vuonna. Viime vuonna yli odotusten onnistuneen ja yleisöennätyksensä tehneen tapahtuman jälkeen päätös vuoden 2010 festivaalin väliin jättämisestä ei ollut toivottu, mutta erinäisistä syistä johtuen joutui Pellavarockin työryhmä tekemään ikävän ratkaisun käytännössä pakon edessä. Samalla kuitenkin tehtiin päätös, että tapahtuma pyrkii palaamaan ohjelmistoon vahvempana kuin koskaan kesällä 2011. Pellavarock haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan ja etenkin yleisöään sekä tapahtumassa esiintyneitä artisteja viime vuosista.

Perinteinen kesän päätös Lammin Untulanrannassa keräsi viime vuonna ennätysyleisönsä ja läheni loppuunmyytyä, kun lavalle nousi kotimaisista tähdistä mm. Amorphis sekä Viikate ja ulkomaan eläviästä mm. irlantilainen Primordial. Aiemmin Pellavarockissa ovat esiintyneet muun muassa ruotsalaiset Bloodbath, Entombed ja The Haunted, sekä lukuisat ja taas lukuisat kotimaan kärkinimet Eläkeläisistä lähtien.

Kesää 2011 odotellessa Pellavarock suosittelee asiakkailleen tarkastamaan elokuussa järjestettävän hengenheimolaisensa, Oulun Jalometallin, jossa pääsee lievittämään pahinta festivaali-ikäväänsä esimerkiksi Suffocationin, Dream Evilin ja Gorgorothin tahtiin. Festivaalin talviversio vietettiin viime viikonloppuna. Varsinainen Jalometalli koetaan Oulun Club Teatrialla 13. ja 14. elokuuta. Lisätietoja Jalometalli-festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.jalometalli.net.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 117 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.