Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Tristania järjestää levynjulkaisujuhlat.

  • Julkaistiin perjantaina 06.10.2006.
  • Luettu 669 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen sinfonista metallia mättävä Tristania järjestää levyjulkkarit norjalaisessa Folken-tapahtumapaikassa marraskuun 3. päivä. Liput tulevat myyntiin piakkoin — lippuja voi sitten aikanaan tilata osoitteesta www.folken.no.

Tristania juhlii “Illumination”-albumin valmistumista ensi kuun 3. päivänä. Levy äänitettiin Woodhouse-studioissa, Saksan Hagenissa. Levyn tuottamisesta vastasi Waldemar Sorychta, joka on ollut tekemisissä sellaisten bändin kanssa kuin Lacuna Coil, Tiamat ja Grip Inc. “Illumination”-julkaisulla tullaan kuulemaan ainakin seuraavia biisejä:

  1. Sanguine Sky
  2. Open Ground
  3. Lotus
  4. Down
  5. Mercyside

Bändi on aikaisemmin tiedottanut tulevan CD-julkaisun olevan uskollinen bändin perinteiselle tyylille, se tulee ehdottomasti olemaan samansävyistä materiaalia kuin vanhempi Tristanian tuotanto. Kuitenkin levyn kerrotaan olevan uusi harppaus bändin kehityksessä. Osa biiseistä on synkkiä balladeja, toiset gootahtavia…

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 87 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.