Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Vintersorg: "Orkan"

 • Julkaistiin lauantaina 02.06.2012.
 • Luettu 730 kertaa
 • Bändit:

Sininen piirros tai valokuva tyrskyävästä merestä, jonka yläosassa on Vintersorgin logo valkoisella. Kuvan alaosassa lukee valkoisella "Orkan".Julkaistaan 29.6.2012

Folk metallia soittava Vintersorg julkaisee kesäkuun lopussa uuden, yhdeksännen, studioalbuminsa. Napalm Recordsin avustuksella julkaistava kiekko on nimeltään "Orkan". Andreas Hedlundin visioima studioalbumi pyrkii yhdistelemään kahden eri maailman parhaita paloja: folk metallin juuria ja viimeisimmillä levyillä kuultuja progevaikutteisia paloja. Kiekolla tullaan kuulemaan monipuolisen laulutyöskentelyn sävyttämiä biisejä kahdeksan kappaletta. Levy-yhtiö painottaa julkaisemassaan tiedotteessa juuri Vintersorgin uniikkia vokalisointia, josta nyt kuullaan täysin uusia puolia, ja se tekee tästä levystä suositeltavan hankinnan bändin faneille. Ruotsalaisyhtye julkistaa kiekkonsa 29.6. Se tulee olemaan seuraaja edellisvuoden "Jordpuls"-albumille. Aikaisempaa Vintersorgin tuotantoa voi kuunnella yhtyeen virallisilla MySpace-sivuilla.

Vaikka Vintersorg tulee julkaisemaan uuden studioalbuminsa, kaksikko ei aio tällä hetkellä lähteä tekemään live-esiintymisiä. Bändin jäsenillä on kiireitä muiden yhtyeidensä, kuten Borgknagarin, Fissionin, Cronianin ja TME:n kanssa. Lisäksi Vintersorg pyrkii pitkästä aikaa tekemään musiikkia Otyg-projektinsa nimissä. Global Metal Apocalypselle antamassaan haastattelussa Andreas Hedlund katsoo, että uuden albumin biiseistä ainakin "Istid", "Polarnatten" ja "Myren" saattavat jäädä fanien mieleen.

"Orkan"-albumin kappaleet:

 1. Istid
 2. Ur Stjärnstoft Är Vi Komna
 3. Polarnatten
 4. Myren
 5. Orkan
 6. Havets Nåd
 7. Norrskenssyner
 8. Urvädersfången

Vintersorg on:

 • Andreas "Vintersorg" Hedlund (laulu, kitara ja kosketinsoitin)
 • Mattias Marklund (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 109 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.