Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Wolf: basisti erosi.

  • Julkaistiin sunnuntaina 08.07.2007.
  • Luettu 883 kertaa
  • Bändit:

Valkoista taustaa vasten näkyvä Wolf-bändin sinisävyinen logo, joka muistuttaa jonkinlaista futuristista jääpuikkorivistöä, jossa bändin nimi lukee keskiosassa.Basisti vaihtoon

Ruotsalainen metalliryhmä Wolf uutisoi bändin basisti Mikael Godingin eroavan. Miehen viimeinen live-esiintyminen yhdessä bändin kanssa tulee tapahtumaan saksalaisessa Headbangers Open Air -festareilla, joita vietetään heinäkuun 12.–14. päivä.

Mikael Goding kommentoi eroamispäätöstään kertomalla viime aikoina bändin toiminnan painotteen liiaksi musiikkibisnekseen ja ajanviettoon minibussissa — itse musiikille on jäänyt liian vähän aikaa. Goding toteaa Wolfin syntyneen halusta soittaa brittityylistä heavy metallia, jossa bändi onnistuikin. Hän kertoo inhoavansa kaikkea albumien julkaisuun liittyvää ulkomusiikillista pakkopullaa.

Basisti kertoo nauttineensa eniten Wolf-jäsenten kanssa biisien luomisvaiheista, jolloin bändiharjoituksissa pystyy näkemään kuinka työstettävänä oleva kappale “kasvaa” jokaisen jäsenen osallistuessa sen tekemiseen. Nyt kun bändin rumpali Tobias Kellgren ja kitaristi Johannes Losbäck asuvat maan länsiosassa, bändi ei oikein voi harrastaa näitä harjoitussessioita — tämä on Godingin mielestä erittäin negatiivinen asia.

Miehen mukaan albumin julkaiseminen ei ole pelkästään musiikkiin liittyvä asia, vaan siihen kuuluu pakollisena osana myös taloudelliset asiat, joita hän vahvasti inhoaa. Keikankin soittaminen on paljon enemmän kuin vain musiikin soittamista esiintymisalueella… Viimeksikin keikka kesti 40 minuuttia ja bändi oli sen vuoksi reissussa 50 tunnin ajan, saamatta penniäkään palkaksi.

Hän kertoo pahimmaksi asiaksi bändistä eroamisessa olevan se, kuinka hän tulee kaipaamaan fanejaan. Mies arvelee, että vaikka faneja ei olisikaan kovin paljn, on niiden joukossa varmasti osa erittäin vannoutuneita. Yhden bändille omistautuneen fanin mies mainitseekin bändin nettisivuilla julkaistussa uutisessa. Fanin nimeksi kerrotaan Joxe. Hän on saapunut jokaiselle bändin keikalle Euroopan alueella. Mies kiittää kaikkia niitä henkilöitä, jotka ovat olleet mukana bändin 12 vuoden ajan ja niitä jotka ovat ostaneet bändin albumeita.

Wolfin esiintyminen Sweden Rock Festival -tapahtumassa Ruotsin Sölvesborgissa kesäkuun 6. päivä taltioitiin P3 Rock -ohjelman toimesta. Kyseessä on ruotsalainen radio-ohjelma, joka annetaan yleisön kuultavaksi myöhemmin kuluvana vuonna.

Yhtyeen tuorein albumi on nimeltään “The Black Flame”. Se äänitettiin göteborgilaisen Studio Fredmanin tiloissa. Pitkäsoitto on jatkoa orkesterin vuonna 2004 luomalle “Evil Star” -albumille. Kyseessä on samalla ensimmäinen albumi, jossa kuullaan bändin uutta rumpalia Tobias R. Kellgrenia. Samalla levyllä soittaa myös bändin live-kitaristi Johannes Losbäck sekä bändin perustajajäseniin kuuluva laulaja-kitaristi Niklas Stålvind sekä Mikael Goding.

Wolf on:

  • Niklas Stålvind (laulu ja kitara)
  • Mike Goding (basso)
  • Johannes Losbäck (kitara)
  • Tobbe (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri Ikonen julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 313 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.


getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);})();